Air Fryer Bagt Sød Kartoffel

Gå til opskriften

Gemt!

Denne post kan indeholde reklamelinks. Læs min offentliggørelsespolitik. Lav en perfekt bagt sød kartoffel i luftfritureovnen, der bliver færdig på kortere tid end i ovnen – luftig indeni med sprød skind!

Som et tilføjelse til min liste over opskrifter til luftfrituregryde, er her en simpel metode til at lave en sød kartoffel i luftfrituregryden! Jeg elsker at lave bagte søde kartofler i luftfrituregryden, fordi det går hurtigere, da du ikke behøver at forvarme luftfrituregryden som du gør i en ovn, og de søde kartofler bliver lige perfekte – luftige indeni med sprød skind. Hvis du ikke har en luftfrituregryde, kan du tjekke min opskrift på bagt sød kartoffel i ovnen.

how to air fry a sweet potato

Først og fremmest er dette den luftfrituregryde, jeg har og elsker, og tro mig, efter at have skrevet 2 luftfrituregryde-kogebøger, har jeg prøvet mange. Jeg har den med 7 liter, perfekt til at lave en hel kylling.

Hvad er sundere: bagt sød kartoffel eller bagt kartoffel?

Både bagte søde kartofler og bagte kartofler er meget sunde. Hvis dit mål er at få mere fiber i din kost, vil jeg vælge en sød kartoffel. Dog vil begge typer være fantastiske tilføjelser til enhver slankekur. De har begge meget at byde på:

  • Søde kartofler har cirka 50% mere fiber end en kartoffel af typen russet, men de har cirka den samme mængde protein.
  • Søde kartofler er rigere på vitamin A og C end bagte kartofler, mens almindelige kartofler har mere kalium og folinsyre.

Tips til perfekte bagte søde kartofler i luftfrituregryden

  • Køb søde kartofler, der ikke har blød skind, rynker, revner eller bløde pletter.
  • Opbevar søde kartofler et køligt, tørt sted i tre til fem uger.
  • over det hele med en gaffel inden du tilbereder dem i luftfrituregryden.

Hvor lang tid tager det at lave luftfriturede søde kartofler?

Søde kartofler tager cirka 35-45 minutter at tilberede ved 370F grader i luftfrituregryden, hvilket er kortere tid end det tager i ovnen.

Hvordan serveres bagte søde kartofler

Der er så mange måder at servere bagte søde kartofler. Den enkleste måde at spise dem på er med smør (eller kokosolie, hvis du undgår mælkeprodukter) på toppen – lidt går langt. En anden nem mulighed, der er kaloriefri, er at drysse chilipulver, spidskommen, kanel eller græskarkrydderi over.

Du kan også fylde søde kartofler med forskellige fyld. Nogle lækre idéer er disse Slow Cooker Kyllinge Enchilada Fyldte Søde Kartofler, Fyldte Vegetariske Bagte Søde Kartofler og Italienske Fyldte Søde Kartofler.

sweet potato with butter

Mere Lækre Søde Kartoffelopskrifter, Du Vil Elske:

4

Perfekt bagte søde kartofler tilberedt i luftfrituregryde på kortere tid end i ovnen, ingen foropvarmning krævet!

  • 2 mellemstore søde kartofler, ca. 6 ounces

Servering: 1 sød kartoffel, Kalorier: 146kcal, Kulhydrater: 34g, Protein: 2,5g, Fedt: 0,5g, Natrium: 93.5mg, Fiber: 5g, Sukker: 7g

Nøgleord: søde kartoffelpommes frites i luftfrituregryden, bagt sød kartoffel

Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings
Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings

1. IntroduktionVelkommen til vores artikel om, hvordan man tilbereder frosne dumplings! Hvis du nogensinde har været på en asiatisk restaurant eller besøgt et madmarked, har du måske set eller smagt disse dejlige små retter med fyld. Men hvad med når du har nogle frosne dumplings i fryseren –

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-03 00:23:59
Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide
Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide

1. IntroduktionVelkommen til vores guide om, hvordan man tilbereder jackfruit Er du nysgerrig på at prøve noget nyt i dit køkken? Så skal du helt sikkert overveje at tilberede jackfruit! Jackfruit er en utrolig alsidig frugt, der kan bruges som et spændende alternativ til kød i forskellige retter.

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-02 00:40:08
Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde
Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde

1. Introduktion Har du nogensinde åbnet en dåse majs og undret dig over, hvordan du kan tilberede den på den mest lækre måde? Frygt ikke, for vi er her for at hjælpe dig med at fremtrylle en saftig og velsmagende ret med denne allerede praktiske ingrediens! Uanset om du ønsker at tilføje noget

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-02 00:15:49
Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret
Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret

1. IntroduktionKlar til at prøve noget nyt i køkkenet?Er du nysgerrig efter at prøve noget anderledes og ekstraordinært? Har du hørt om "rullepølse" og "brændende kærlighed", men ønsker stadig at udforske flere danske kulinariske oplevelser? Så er dette den perfekte opskrift til dig! Vi skal

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-01 00:25:44
Showing page 1 of 5

VyCook.com is where people can learn all about cooking. With 2M+ keywords, all about flavor, ingredients, recipes, and so on is here!

VyCook.com - Since 2022

25 Constitution Way, Woburn, Massachusetts, US

Contact Us!

Facebook|   Twitter Pinterest  

Email: [email protected]

Phone: (339) 927-9405

Gen in 0.255 secs