Appelsinroughe

Denne opskrift på stegt orange roughy resulterer i møre og flagerede fileter på under 15 minutter. Og du behøver kun 4 ingredienser for at tilberede det hele!

Orange Roughy on a plate topped with rosemary cream sauce

Gylden, flagerende orange roughy er utrolig nem at lave med lidt smør og Old Bay krydderi. Denne mildt smagende fisk er perfekt til at toppe med et generøst drys af vores hjemmelavede rosmarinkremsauce.

Vi starter med orange roughy fileter, der er krydret og derefter penslet med blødgjort smør. Steg dem i en pande, indtil de er gyldne og møre. Det er virkelig så let. Hvis du hellere vil se, hvordan man tilbereder dem i ovnen, kan du hoppe over til vores bagte orange roughy-opskrift for vejledning.

Ingredients for Orange Roughy

Få alle mål, ingredienser og instruktioner i den udskrivbare version i slutningen af dette indlæg.

FISK - Hvis du køber frosne orange roughy fileter i poser, skal du være opmærksom på, at fileterne kan være tyndere og nogle gange gået i stykker. Hvis du kan få fileter fra en fiskehandler eller kødudskæringen, er de normalt tykkere og mere ensartede. Vi brugte de frosne fileter fra posen til denne opskrift.

Old bay seasoned orange roughy filets

SAUCE - På billedet ovenfor ses ingredienserne til vores rosmarinkremsauce. Dette er valgfrit, men stærkt anbefalet! Ingredienserne, der er angivet nedenfor på opskriftskortet, indeholder ikke ingredienserne til saucen.

Disse billeder og trin-for-trin instruktioner er her for at hjælpe dig med at visualisere, hvordan man laver denne opskrift. Du kan Springe til opskriften for at få den udskrivbare version af denne opskrift med mål og instruktioner i bunden.

 • Skyl fileterne og dup dem tørre med køkkenrulle.
 • Krydr fileterne på begge sider med hvidløgssalt og Old Bay krydderi.
  • Pensel blødt smør på begge sider af krydrede fileter.
  • Opvarm en stor tør pande ved medium varme.
  • Tilsæt fileter til den varme pande. Steg i 3-4 minutter, vend dem derefter og steg i yderligere 3-4 minutter på den anden side.
  • Tag dem af panden og server.
  • fish turner spatula flipping fish filets in a skilletbrushing softened butter onto orange roughy filets

   Hvordan opbevarer jeg rester? Denne fisk smager bedst med det samme, men hvis du tilfældigvis har rester, kan du opbevare dem i en lufttæt beholder i køleskabet i 1-2 dage. Genopvarm i mikroovnen.

   Ved hvilken temperatur er orange roughy færdig med at tilberede? Orange roughy er færdigtilberedt, når den når en indre temperatur på 63 °C målt med et øjeblikkelig stegetermometer, der er indsat i den tykkeste del af fisken. Den vil have en gyldenbrun farve og falde nemt fra hinanden, når den er færdig.

   Piece of Orange Roughy on a fork

   Som nævnt ovenfor passer orange roughy særligt godt til denne rosmarinkremsauce, men den smager også godt alene med lidt citronsaft. Server med en sideskål bestående af asparges, grønne bønner, ristede kartofler eller en sprød, grøn salat.

   Jeg elsker at bage og lave mad og dele min køkkenoplevelse med jer alle! Det kan være svært at huske at komme tilbage hver dag, derfor tilbyder jeg en praktisk nyhedsbrev, hver gang der kommer en ny opskrift. Simpelthen abonner og begynd at modtage dine gratis daglige opskrifter!
  Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings
  Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings

  1. IntroduktionVelkommen til vores artikel om, hvordan man tilbereder frosne dumplings! Hvis du nogensinde har været på en asiatisk restaurant eller besøgt et madmarked, har du måske set eller smagt disse dejlige små retter med fyld. Men hvad med når du har nogle frosne dumplings i fryseren –

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-03 00:23:59
  Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide
  Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide

  1. IntroduktionVelkommen til vores guide om, hvordan man tilbereder jackfruit Er du nysgerrig på at prøve noget nyt i dit køkken? Så skal du helt sikkert overveje at tilberede jackfruit! Jackfruit er en utrolig alsidig frugt, der kan bruges som et spændende alternativ til kød i forskellige retter.

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-02 00:40:08
  Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde
  Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde

  1. Introduktion Har du nogensinde åbnet en dåse majs og undret dig over, hvordan du kan tilberede den på den mest lækre måde? Frygt ikke, for vi er her for at hjælpe dig med at fremtrylle en saftig og velsmagende ret med denne allerede praktiske ingrediens! Uanset om du ønsker at tilføje noget

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-02 00:15:49
  Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret
  Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret

  1. IntroduktionKlar til at prøve noget nyt i køkkenet?Er du nysgerrig efter at prøve noget anderledes og ekstraordinært? Har du hørt om "rullepølse" og "brændende kærlighed", men ønsker stadig at udforske flere danske kulinariske oplevelser? Så er dette den perfekte opskrift til dig! Vi skal

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-01 00:25:44
  Showing page 1 of 5

  VyCook.com is where people can learn all about cooking. With 2M+ keywords, all about flavor, ingredients, recipes, and so on is here!

  VyCook.com - Since 2022

  25 Constitution Way, Woburn, Massachusetts, US

  Contact Us!

  Facebook|   Twitter Pinterest  

  Email: [email protected]

  Phone: (339) 927-9405

  Gen in 0.1418 secs