Bagt Zucchini og Squash fra Ovnen

Tag fat i dine zucchini og sommer squash og lav denne ovnbagte zucchini og squash. Olivenolie, hvidløgspulver, salt og peber og persille til pynt. En simpel men lækker tilbehør.

Det skønne ved dette tilbehør er, at det er nemt og hurtigt at lave. Eller hvis du er vegetar eller veganer, kan du spise det som hovedret. Prøv også denne ristede blomkål med citron, hvidløg og urter, balsamico-bruxellespirer eller endda disse sprøde kartofler.

oven roasted zucchini and squash

Denne ovnbagte zucchini og squash opskrift er...

Glutenfri 20 minutters tilbehør Hurtig og nem forberedelse Ovnbagte grøntsager Mælkefri Vegetarisk Veganer

Sådan laver du ovnbagt zucchini og squash

Følg hele fremgangsmåden i den udskriftsvenlige opskrift. Her er en kort gennemgang.

Forvarm ovnen og forbered din bradepande. Skær dine zucchini og squash i skiver og bland i en skål. Tilføj resten af ingredienserne og bland godt. Fordel grøntsagerne jævnt på bradepanden og bag som anvist. Når de er sprøde og møre, drys med persille og server.

oven roasted zucchini and squash

Tips til at lave ovnbagt zucchini og squash

Bradepande

Jeg foretrækker at bruge en bradepande med kant, når jeg bager grøntsager. Jeg finder det bedst, så du kan sprede grøntsagerne ud i et jævnt lag. Ellers vil grøntsagerne ikke bage jævnt, hvis de er stablet oven på hinanden.

oven roasted zucchini and squash

Spred i et enkelt lag

Sørg for at sprede dine grøntsager ud i et jævnt lag på panden. Så vil grøntsagerne bage jævnt.

Mandolin

Skær dine zucchini og squash i jævne skiver. Jeg kan godt lide at bruge en mandolin til at skære grøntsagerne. Du vil opdage, at du kan hakke, skære, osv. Du kan bruge en kniv, men jeg synes mandolinen fungerer godt.

oven roasted zucchini and squash

Variant til opskriften på zucchini og squash

Grøntsager

Overvej at tilføje andre grøntsager til blandingen. Skivede peberfrugter, løg, m.m. Du kan skabe dette tilbehør med en blanding af forskellige grøntsager.

Krydderier

Du kan bruge enhver form for krydderi, du ønsker. Cajun, citronpeber eller andre smagsvarianter. Du kan bruge dine yndlingssmage til at krydre dine grøntsager.

Luftstegning

oven roasted zucchini and squash

Hvis du ikke ønsker at stege grøntsagerne i ovnen, kan du tilberede opskriften i en luftfryser. Indstil ovnen på 425 grader F og derefter tilbered i 5 minutter, vend og gentag. Fortsæt med at stege, indtil grøntsagerne er tilberedte efter din præference.

Parmesan ost

Når grøntsagerne er fuldt tilberedte, kan du rive frisk parmesanost over for en twist af smag. Det er en god ledsager til smagene.

oven roasted zucchini and squash

Ofte stillede spørgsmål om ovnstegte squash og zucchini

Skal du skrælle zucchini og squash, før du tilbereder dem?

Det gode ved zucchini og squash er, at de har en meget tynd hud. Så du behøver ikke at skrælle dem, før du tilbereder dem. Hvis du foretrækker det uden skræl, kan du godt fjerne det, men skrællen hjælper med at holde squash sammen.

Hvordan opbevarer du tilbageværende grøntsager?

Opbevar dine grøntsager i en lufttæt beholder i køleskabet. Squash holder i 2-4 dage. Du vil opleve, at squashen bliver en del blødere, når den køler ned.

Opskrift

2 medium squash skåret i kvarter på langs og skåret i mindre stykker

2 medium zucchini skåret i kvarter på langs og skåret i mindre stykker

1 spiseskefuld olivenolie

1 teskefuld hvidløgspulver

½ teskefuld salt

½ teskefuld sort peber

Hakket persille til pynt (valgfrit)

Forvarm ovnen til 425 F, læg bagepapir på en bageplade og sæt til side. I en stor skål vendes zucchini, squash, olivenolie, hvidløgspulver, salt og peber, indtil zucchini og squash er ensartet dækket af olie og krydderier. Spred zucchinien ud på bagepapiret i ét lag, og bag derefter i den forvarmede ovn i 15-20 minutter, eller indtil de er møre og lige ved at gå i stykker. Drys med frisk persille og server straks.

Kalorier: 66 kcalKulhydrater: 7 gProtein: 3 gFedt: 4 gMættet fedt: 1 gFlerumættet fedt: 1 gEnkeltumættet fedt: 3 gNatrium: 301 mgKalium: 525 mgFiber: 2 gSukker: 5 gVitamin A: 393IUVitamin C: 34 mgCalcium: 32 mgJern: 1 mg

Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings
Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings

1. IntroduktionVelkommen til vores artikel om, hvordan man tilbereder frosne dumplings! Hvis du nogensinde har været på en asiatisk restaurant eller besøgt et madmarked, har du måske set eller smagt disse dejlige små retter med fyld. Men hvad med når du har nogle frosne dumplings i fryseren –

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-03 00:23:59
Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide
Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide

1. IntroduktionVelkommen til vores guide om, hvordan man tilbereder jackfruit Er du nysgerrig på at prøve noget nyt i dit køkken? Så skal du helt sikkert overveje at tilberede jackfruit! Jackfruit er en utrolig alsidig frugt, der kan bruges som et spændende alternativ til kød i forskellige retter.

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-02 00:40:08
Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde
Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde

1. Introduktion Har du nogensinde åbnet en dåse majs og undret dig over, hvordan du kan tilberede den på den mest lækre måde? Frygt ikke, for vi er her for at hjælpe dig med at fremtrylle en saftig og velsmagende ret med denne allerede praktiske ingrediens! Uanset om du ønsker at tilføje noget

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-02 00:15:49
Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret
Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret

1. IntroduktionKlar til at prøve noget nyt i køkkenet?Er du nysgerrig efter at prøve noget anderledes og ekstraordinært? Har du hørt om "rullepølse" og "brændende kærlighed", men ønsker stadig at udforske flere danske kulinariske oplevelser? Så er dette den perfekte opskrift til dig! Vi skal

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-01 00:25:44
Showing page 1 of 5

VyCook.com is where people can learn all about cooking. With 2M+ keywords, all about flavor, ingredients, recipes, and so on is here!

VyCook.com - Since 2022

25 Constitution Way, Woburn, Massachusetts, US

Contact Us!

Facebook|   Twitter Pinterest  

Email: [email protected]

Phone: (339) 927-9405

Gen in 0.442 secs