Bagt rødspætte

Er du på jagt efter den mest lækre og sprøde bagte rødspætte? Jamen, din søgen slutter med denne opskrift på den bedste bagte rødspætte, du nogensinde har smagt. Det er hurtigt, nemt og har al den lækre sprødhed fra stegt fisk uden rod fra dybstegning. Vi lover, at alle ved dit bord vil elske denne lækre hovedret.

Du finder den fulde, trin-for-trin opskrift på bagt rødspætte nedenfor - men her er en kort oversigt over, hvad du kan forvente:

I en skål kombinerer du mælk og salt. I en separat skål kombinerer du parmesanost, rasp og timian. Dup rødspættefileten i den våde blanding og derefter i den tørre blanding. Placer den på et bagefad og gentag med hver resterende filet. Dryp fisken med smeltet smør.

Bag rødspætten indtil fisken er flaky og skorpen er gyldenbrun.

Hvis du følger denne opskrift, vil du bage din fisk ved 260 grader Celsius i 15 minutter. Denne mængde tid vil resultere i perfekt flaky rødspætte med en dejlig sprød skorpe. Du vil vide, at rødspætten er færdig, når den indre temperatur når 63 grader Celsius.

Bagt rødspætte er en let hovedret, så vi elsker at kombinere den med et par sideretter. Hvis du har brug for lidt inspiration, kan vi anbefale at prøve en af vores 16 mest populære sideretter til fisk. Her er et par stjernerecepter, som vi elsker:

Ovnbagt asparges Roasted new potatoes Caesar salat supreme

Eller gennemse vores samlede kollektion af opskrifter på sideretter.

"Dette er så nemt at lave, og min mand og jeg synes, det var fantastisk ... prøv det helt sikkert ... Jeg tilføjede også lidt hvidløgssalt til pankorasp ... kan ikke vente med at have det igen," siger SharonC.

"Dette var fantastisk! Jeg fulgte opskriften næsten præcist og skar bare ned på smørret og timianen. Fisken var så flaky og sprød. Den høje varme fungerede virkelig godt," ifølge goodayathome. "Jeg tror, at enhver krydderi ville være godt (hvidløg, løg, Old Bay osv.). Enhver mild fisk ville også virke. Virkelig god grundopskrift, som du kan tilpasse efter din smag."

"Min familie elsker denne fisk! Selv min kræsne 15-årige nevø! Det eneste, jeg ændrer, er, at jeg tilføjer en mængde, der svarer til timianen, sort peber, løgpulver og hvidløgspulver til ost/raspblandingen, og jeg bruger Panko-rasp i stedet for almindelig. Den bliver flot og sprød og lugter dejligt," roser Tiffany J Brooks.

Redaktionelle bidrag af Bailey Fink.

Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings
Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings

1. IntroduktionVelkommen til vores artikel om, hvordan man tilbereder frosne dumplings! Hvis du nogensinde har været på en asiatisk restaurant eller besøgt et madmarked, har du måske set eller smagt disse dejlige små retter med fyld. Men hvad med når du har nogle frosne dumplings i fryseren –

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-03 00:23:59
Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide
Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide

1. IntroduktionVelkommen til vores guide om, hvordan man tilbereder jackfruit Er du nysgerrig på at prøve noget nyt i dit køkken? Så skal du helt sikkert overveje at tilberede jackfruit! Jackfruit er en utrolig alsidig frugt, der kan bruges som et spændende alternativ til kød i forskellige retter.

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-02 00:40:08
Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde
Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde

1. Introduktion Har du nogensinde åbnet en dåse majs og undret dig over, hvordan du kan tilberede den på den mest lækre måde? Frygt ikke, for vi er her for at hjælpe dig med at fremtrylle en saftig og velsmagende ret med denne allerede praktiske ingrediens! Uanset om du ønsker at tilføje noget

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-02 00:15:49
Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret
Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret

1. IntroduktionKlar til at prøve noget nyt i køkkenet?Er du nysgerrig efter at prøve noget anderledes og ekstraordinært? Har du hørt om "rullepølse" og "brændende kærlighed", men ønsker stadig at udforske flere danske kulinariske oplevelser? Så er dette den perfekte opskrift til dig! Vi skal

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-01 00:25:44
Showing page 1 of 5

VyCook.com is where people can learn all about cooking. With 2M+ keywords, all about flavor, ingredients, recipes, and so on is here!

VyCook.com - Since 2022

25 Constitution Way, Woburn, Massachusetts, US

Contact Us!

Facebook|   Twitter Pinterest  

Email: [email protected]

Phone: (339) 927-9405

Gen in 0.1523 secs