Bagte lammekoteletter

Saftige bagte lammekoteletter steges på panden og overføres derefter til ovnen og bages, indtil de smelter i munden. Disse koteletter er fulde af smag og virkelig nemme at lave. Se selv!

Baked Lamb Chops on a platter

Først skal du massere koteletterne med olie og krydderier, og derefter sætter du dem på panden for at stege og forstærke den fantastiske skorpe. Flyt din pande til ovnen for at gennembage resten af vejen - det er så simpelt! Bagte lammekoteletter behøver ikke være alt for komplicerede. Med lidt hjælp fra nogle velsmagende krydderier og en varm ovn har du imponerende koteletter på bordet på omkring 30 minutter.

Fra grillede lammekoteletter til lammekoteletter i air fryer, kan vi simpelthen ikke få nok. Der er virkelig ikke en "bedste" måde at tilberede dem på, men snarere en foretrukken måde efter din individuelle smag. Det er dog altid dejligt at have en klassisk opskrift på lammekoteletter i ovnen lige ved hånden!

platter of Baked Lamb Chops

Få alle mål, ingredienser og instruktioner i den udskrivbare version i slutningen af dette indlæg.

ingredients for Baked Lamb Chops

LAM - Tag dine lamme ribbenkoteletter ud af køleskabet cirka 30 minutter, inden du tilbereder dem. Når lammekødet når stuetemperatur, slapper det af, i modsætning til når det er koldt, hvor det spændes op. Lam er en type kød, der tilberedes hurtigt og nemt kan blive tørt, så det er bedst at have det ved stuetemperatur, så det tilberedes jævnt.

Disse trinvise billeder og instruktioner er her for at hjælpe dig med at visualisere, hvordan du laver denne opskrift. Du kan springe til opskriften og få den udskrivbare version med mål og instruktioner nederst.

- Forvarm ovnen til 375 °F (190 °C).

- Pisk alle ingredienser (undtagen lammebøfferne) sammen i en skål.

- Massér olie- og krydderiblandingen godt ind i begge sider af lammebøfferne med handskede hænder.

lamb chops wet rub in a bowl

- Varm en stor (tør) ovnsikker pande op ved medium-høj varme. Når panden er varm, tilsættes lammebøfferne.

rubbing lamb chops with spices and oil

- Steg bøfferne på den ene side i 3-5 minutter. Vend bøfferne og steg i yderligere 2-4 minutter.

- Placer panden i ovnen, uden låg, og bag i 10 minutter (til medium-rare). EKSPERTTIP - Lam er bedst, når det tilberedes til medium-rare, men hvis du foretrækker medium, så øg tiden i ovnen til 15 minutter i stedet for 10.

 • Tag skålen ud af ovnen og flyt koteletterne fra panden og over på et skærebræt. Dæk dem til med stanniol og lad dem hvile i 5 minutter.
 • flipping lamb chops in a skillettongs moving lamb chop in a skillet

  Kan man spise lammekød råt? Ja, det er fuldt ud acceptabelt at nyde en rå lammekotelet, så længe ydersiden er tilberedt - præcis som man kan spise en rå bøf.

  Hvordan opbevarer jeg rester af lammekoteletter? Opbevar resterne i en lufttæt beholder i køleskabet i 3-4 dage.

  Drys bagte lammekoteletter med en smule hakket persille og server med kartofler, grønne bønner, asparges, rosenkål eller gulerødder. De passer rigtig godt sammen med et glas Pinot Noir eller cabernet sauvignon.

  holding a Baked Lamb Chop

  Jeg elsker at bage og lave mad og dele mine køkkenerfaringer med jer alle! Det kan være svært at huske at komme tilbage hver dag, derfor tilbyder jeg en praktisk nyhedsbrev hver gang en ny opskrift bliver offentliggjort. Tilmeld dig blot og begynd at modtage dine gratis daglige opskrifter!

  Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings
  Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings

  1. IntroduktionVelkommen til vores artikel om, hvordan man tilbereder frosne dumplings! Hvis du nogensinde har været på en asiatisk restaurant eller besøgt et madmarked, har du måske set eller smagt disse dejlige små retter med fyld. Men hvad med når du har nogle frosne dumplings i fryseren –

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-03 00:23:59
  Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide
  Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide

  1. IntroduktionVelkommen til vores guide om, hvordan man tilbereder jackfruit Er du nysgerrig på at prøve noget nyt i dit køkken? Så skal du helt sikkert overveje at tilberede jackfruit! Jackfruit er en utrolig alsidig frugt, der kan bruges som et spændende alternativ til kød i forskellige retter.

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-02 00:40:08
  Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde
  Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde

  1. Introduktion Har du nogensinde åbnet en dåse majs og undret dig over, hvordan du kan tilberede den på den mest lækre måde? Frygt ikke, for vi er her for at hjælpe dig med at fremtrylle en saftig og velsmagende ret med denne allerede praktiske ingrediens! Uanset om du ønsker at tilføje noget

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-02 00:15:49
  Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret
  Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret

  1. IntroduktionKlar til at prøve noget nyt i køkkenet?Er du nysgerrig efter at prøve noget anderledes og ekstraordinært? Har du hørt om "rullepølse" og "brændende kærlighed", men ønsker stadig at udforske flere danske kulinariske oplevelser? Så er dette den perfekte opskrift til dig! Vi skal

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-01 00:25:44
  Showing page 1 of 5

  VyCook.com is where people can learn all about cooking. With 2M+ keywords, all about flavor, ingredients, recipes, and so on is here!

  VyCook.com - Since 2022

  25 Constitution Way, Woburn, Massachusetts, US

  Contact Us!

  Facebook|   Twitter Pinterest  

  Email: [email protected]

  Phone: (339) 927-9405

  Gen in 0.1367 secs