Børn i ovnen

Dette er, sådan laver du bratwurst i ovnen med løg og peberfrugter! Bratwurst i ovn på en bageplade er et let måltid, som er billigt og som alle elsker. Serveret i en bolle som en tysk ret med sauerkraut eller som bangers and mash med kartoffelmos, er det fyldt med protein og en mættende måltid.

How to Cook Bratwurst

Hvad siger du til et billigt måltid! Hvis du også elsker tysk pølse men ønsker at bage alt på samme tid, så middagen er klar på et øjeblik, er dette en opskrift at huske. Nemt og lækkert, pakket ind i en bolle med sennep, når det er færdigt. En af mange lette svinekødsopskrifter på vores hjemmeside. (affiliate links findes)

Jeg elsker hvor let det er, og at alle 5 i min familie elsker det til aftensmad. Jeg er vokset op med en tysk bedstefar, som tog mig med til oktoberfesten i hans by hvert år. Jeg taler om, at han havde sine lederhosen på, en hat med pins fra hans hjemby på, og vi spiste altid DETTE!

At sige, at dette vækker en masse minder, er en underdrivelse. Du behøver ikke at være fra Tyskland for at elske dette måltid, og nu har jeg instruktioner til at lave det på alle mulige måder.

Vi har delt alle tingene svinekød på vores hjemmeside. Selvfølgelig kan du bruge kalvekød eller oksekød, men det mest almindelige er svinekød. Tidligere har vi anvendt forskellige madlavningsmetoder såsom: røget bratwurst, Ninja Foodi pølser, og hvordan man dampkoger Instant Pot-ølbratwurst (link finder du ovenfor) på ingen tid.

sheet pan bratwurst

Du kan lave dem tøede eller frosne. Hvis du ikke har prøvet at lave mad fra frosne før, er det ret nemt, og dette er en god opskrift at starte med. Så bør du læse om hvordan man tilbereder en frossen steg i ovnen.

Kan man tilberede bratwurst i ovnen? Ja! Det er så let at bage dem på denne måde, direkte på en bageplade, og du kan endda tilføje nogle grøntsager efter eget valg. Friske eller optøede pølser er bedst, men du kan også tilberede frosne bratwurst i ovnen. Det tager cirka 30 minutter fra start til slut, og når de er færdige, er de gyldenbrune og klar til at nyde.

Nu smider vi disse lækkerier direkte på en bageplade og tilbereder dem med alt, hvad du gerne vil have i dine boller. Sådan skal der laves mad, ikke? En slags "dump and go" måltid. Du behøver ikke at lave air fryer peberfrugter ved siden af og kombinere de to retter, når de er færdige.

Bratwurst in the Oven

Selvfølgelig, hvis du bare vil lave dem som de er og servere med sauerkraut, så kan du bruge en mindre pande. Nu kan du her se to lidt forskellige farver. Forskellen er, at den rødere version er krydret, og den anden er "almindelig". Det er rart at have begge dele, hvis det er første gang, så din familie kan se, hvad de bedst kan lide.

Cooking Bratwurst in the Oven

Lad os tale om hvad man skal servere med brats. Der er masser af muligheder. Hvis du har spist dette som barn, har du sandsynligvis en MUST i tankerne, men hvis du har brug for nogle forslag, så har vi flere at komme med.

Lad os starte med hvad der blev tilberedt her på den samme bageplade. En blanding af skåret rødløg, gul og rød peber så godt ud i butikken, så det blev det.

Instruktionerne er faktisk ret nemme. Du vil altid gerne forvarme din ovn, så alt bages ved samme temperatur i hele tilberedningstiden. Læg grøntsagerne ned med kødet ovenpå, og alt dette skal drysses eller pensles med lidt olivenolie. Krydderier er valgfrie, men salt og peber er nemme valg.

Frosne ændrer ikke faktisk tilberedningstiden, tror det eller ej. Hvis du ikke ønsker en lidt sprød tekstur på ydersiden af dine baked brats, ville jeg tjekke efter 25 minutter. Du kan også riste boller på en pande eller i ovnen for at varme dem og få dem lidt sprøde.

Bratwurst

Du vil altid gerne sikre, at midten er ordentligt tilberedt, da de starter som rå. Husk, at brats og pølser ikke er det samme. Mange af sidstnævnte kan findes færdigtilberedte, og du varmer dem bare derhjemme. Disse skal nå den rigtige indre temperatur, før de kan spises sikkert.

  • Først skal du forvarme din ovn til 400 grader F. Skær alle peberfrugter og løg i tykke strimler. Læg dem i en skål.
  • Bland alle grøntsagerne med olivenolie, salt og peber. Gem lidt olie til at drysse på bratwurst'en.
  • Dæk bagepladen med bagepapir, aluminiumsfolie eller spray med non-stick spray. Hæld grøntsagerne ovenpå i et enkelt lag. Læg kødet ovenpå dem. Drys resterende olie på kødet.
  • Bages bratwurst i 25-30 minutter og vend kødet halvvejs igennem tilberedningstiden.
    • Brug et stegetermometer i midten af kødet for at checke, om det har nået 160 grader.
brats in oven

Hvis du vil have dem sprøde på ydersiden, kan du grille dem i cirka 2 minutter og derefter servere på boller med peberblanding og sennep. Du kan også bruge din air fryer eller grille brats udenfor for at få den sprøde knas, du ønsker. Det kan tage yderligere cirka 15 minutter, inklusive tid til at forberede dette ekstra trin, men det er det værd.

For at servere, overfør det til en ovnfad med hoagie ruller i en kurv ved siden af, og alle de nødvendige tilbehør. Sennepssauce og vores hurtige sauerkraut opskrift er et must. Hvis du har rester, kan du opbevare dem i en frysepose, når de er afkølet, og så i køleskabet.

Opvarm inden for 1-2 dage på komfuret i en gryde. Du kan hælde lidt øl i for at dampe med et låg. Leder du efter andre tips og tricks for at få måltidstiden til at gå hurtigere? Sidste uge delte vi, hvordan man tilbereder frossen bacon i ovnen og hvordan man tilbereder frosne hotdogs til aftensmad.

Send opskrift pr. e-mail Udskriv Pin

Sådan tilbereder du bratwurst i ovnen

Dette er, hvordan man tilbereder bratwurst i ovnen med løg og peberfrugter! Bratwurst på bageplade er et nemt og billigt måltid, som alle elsker. Kategori Hovedret, Hovedret Nøgleord bagt, brats, bratwurst, svinekød.

  • Forvarm ovnen til 400 grader F. Skær peberfrugter og løg i strimler. Læg dem i en skål.
  • Vend grøntsagerne med olivenolie, salt og peber, og lad lidt olie være tilbage til at hælde over bratwursten.
  • Dæk en bageplade med bagepapir. Hæld grøntsagerne ovenpå i et enkelt lag. Læg bratwursten oven på dem. Hæld den resterende olie over kødet.
  • Bag i 25-30 minutter og vend kødet halvvejs. Når kødet er opnået en indre temperatur på 160 grader, er det sikkert at spise. Hvis du vil have en sprød overflade, kan du grille det i ca. 2 minutter og derefter servere det på boller med peberblandingen og sennep.
brats in oven

Sådan tilbereder du bratwurst i ovnen Mængde pr. servering (2 oz) Kalorier 295 kalorier fra fedt 234 * Procentværdier er baseret på en kostplan med 2000 kalorier.

Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings
Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings

1. IntroduktionVelkommen til vores artikel om, hvordan man tilbereder frosne dumplings! Hvis du nogensinde har været på en asiatisk restaurant eller besøgt et madmarked, har du måske set eller smagt disse dejlige små retter med fyld. Men hvad med når du har nogle frosne dumplings i fryseren –

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-03 00:23:59
Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide
Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide

1. IntroduktionVelkommen til vores guide om, hvordan man tilbereder jackfruit Er du nysgerrig på at prøve noget nyt i dit køkken? Så skal du helt sikkert overveje at tilberede jackfruit! Jackfruit er en utrolig alsidig frugt, der kan bruges som et spændende alternativ til kød i forskellige retter.

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-02 00:40:08
Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde
Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde

1. Introduktion Har du nogensinde åbnet en dåse majs og undret dig over, hvordan du kan tilberede den på den mest lækre måde? Frygt ikke, for vi er her for at hjælpe dig med at fremtrylle en saftig og velsmagende ret med denne allerede praktiske ingrediens! Uanset om du ønsker at tilføje noget

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-02 00:15:49
Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret
Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret

1. IntroduktionKlar til at prøve noget nyt i køkkenet?Er du nysgerrig efter at prøve noget anderledes og ekstraordinært? Har du hørt om "rullepølse" og "brændende kærlighed", men ønsker stadig at udforske flere danske kulinariske oplevelser? Så er dette den perfekte opskrift til dig! Vi skal

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-01 00:25:44
Showing page 1 of 5

VyCook.com is where people can learn all about cooking. With 2M+ keywords, all about flavor, ingredients, recipes, and so on is here!

VyCook.com - Since 2022

25 Constitution Way, Woburn, Massachusetts, US

Contact Us!

Facebook|   Twitter Pinterest  

Email: [email protected]

Phone: (339) 927-9405

Gen in 1.9448 secs