Butternut Squash Nudler - Enkel ovnristet opskrift

Idéen med denne opskrift er, at "butternut squash noodles" er et næringsrigt alternativ til pasta. Disse velsmagende ristede grøntsagsnudler kan transformere ethvert måltid. Sådan laver du denne glutenfri opskrift!

Som assisterende fra Amazon tjener jeg penge på kvalificerede køb.

a plate of butternut squash noodles.

Forvandl dine havegrøntsager til ristede pastanudler lavet af butternut squash! Dette er en nem, sund sidste ret og en smart måde at snige flere næringsrige grøntsager ind i din kost.

Leder du efter flere sunde sidested, der indeholder grøntsager? Disse Maple Roasted Sweet Potatoes er en favorit sammen med denne Garlic Butter Fried Corn. Vi har masser af sidesedvisedler til dig at tjekke ud!

En af de bedste ting ved denne opskrift på butternut squash-nudler er den enkle ingrediensliste!

- Spiraliseret butternut squash - Jeg ejer faktisk ikke en spiralizer, så dette er mit alternativ.

- Olivenolie (eller din foretrukne stegeolie)

a fork of butternut squash noodles.

- Frisk basilikum

- Salt, peber og valgfrie røde peberflager

- Parmesanost (undlad for at gøre den vegansk)

Som jeg nævnte tidligere, bruger jeg forspirede butternut squash-nudler. Det vil forkorte din forberedelsestid, hvis du vil lave denne ret hurtigt og let.

Hvis du vil lave dine egne spiraliserede squash, skal du tjekke denne post ud og lære, hvordan du spiraliserer butternut squash. Tydeligvis kan du endda bruge en grøntsagskræller!

Først skal du sprede dine butternut squash-nudler, der er blevet til spaghetti, jævnt på et bageplade foret med bagepapir.

Derefter drypper du olien over squash-nudlerne og krydrer med salt og peber. Du kan også tilføje en knivspids knuste chiliflager, hvis du kan lide lidt krydderi. Vær forsigtig, da disse chili er stærke.

a baking sheet of vegetable spaghetti.

Endelig bages det, indtil nudlerne er bløde og sprøde i visse områder. Toppes med frisk basilikum og Parmesanost.

Forkæl dig selv med den rigtige ost - du fortjener det. 🙂

Den samlede tid til at lave denne sunde opskrift med butternut squash-nudler er under tyve minutter. Ikke dårligt! Perfekt til travle hverdage.

  • Lav dette med forskellige spiraliserede grøntsager som zucchininudler.
  • Top med din foretrukne sauce og lav butternut squash-spaghetti - prøv denne veganske Alfredo Sauce, hvis du kan lide flødesauce.
  • Servér med grillede proteiner som kylling eller rejer - vi ELSKER det med denne lækre rejecampus uden vin.
  • Mens nudlerne bages, sautér nogle løg eller skalotteløg i en pande med smør eller olie, og tilsæt svampe og spinat over middel varme. Vend derefter med de bagte nudler i en stor stegepande.
a tray of cooked vegetable pasta.vegetable pasta on a baking sheet.

**Denne opskrift blev oprindeligt udgivet den 2. august 2020 og blev opdateret den 8. december 2021 med opskriftsanvisninger, tekst og billeder.**

Hvis du har prøvet min opskrift på butternut squash-nudler, bedes du bedømme opskriften og fortælle mig, hvordan det gik, ved at efterlade en kommentar nedenfor. Jeg er altid interesseret i feedback!

a plate of butternut squash noodles.

Vær sikker på at følge mig på sociale medier! Jeg elsker at pine på Pinterest, dele på Facebook og lægge billeder op på Instagram. Vi ses der. 🙂

a plate of roasted butternut squash noodles.

Som en Amazon Associate tjener jeg penge på kvalificerede køb.

Som en Amazon Associate tjener jeg penge på kvalificerede køb.

Som en Amazon Associate tjener jeg penge på kvalificerede køb.

Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings
Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings

1. IntroduktionVelkommen til vores artikel om, hvordan man tilbereder frosne dumplings! Hvis du nogensinde har været på en asiatisk restaurant eller besøgt et madmarked, har du måske set eller smagt disse dejlige små retter med fyld. Men hvad med når du har nogle frosne dumplings i fryseren –

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-03 00:23:59
Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide
Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide

1. IntroduktionVelkommen til vores guide om, hvordan man tilbereder jackfruit Er du nysgerrig på at prøve noget nyt i dit køkken? Så skal du helt sikkert overveje at tilberede jackfruit! Jackfruit er en utrolig alsidig frugt, der kan bruges som et spændende alternativ til kød i forskellige retter.

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-02 00:40:08
Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde
Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde

1. Introduktion Har du nogensinde åbnet en dåse majs og undret dig over, hvordan du kan tilberede den på den mest lækre måde? Frygt ikke, for vi er her for at hjælpe dig med at fremtrylle en saftig og velsmagende ret med denne allerede praktiske ingrediens! Uanset om du ønsker at tilføje noget

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-02 00:15:49
Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret
Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret

1. IntroduktionKlar til at prøve noget nyt i køkkenet?Er du nysgerrig efter at prøve noget anderledes og ekstraordinært? Har du hørt om "rullepølse" og "brændende kærlighed", men ønsker stadig at udforske flere danske kulinariske oplevelser? Så er dette den perfekte opskrift til dig! Vi skal

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-01 00:25:44
Showing page 1 of 5

VyCook.com is where people can learn all about cooking. With 2M+ keywords, all about flavor, ingredients, recipes, and so on is here!

VyCook.com - Since 2022

25 Constitution Way, Woburn, Massachusetts, US

Contact Us!

Facebook|   Twitter Pinterest  

Email: [email protected]

Phone: (339) 927-9405

Gen in 0.0783 secs