Crock-Pot Syltet Oksekød

Langsomt kogt saltet oksekød er så lækkert, at du vil lave det langt oftere end kun en gang om året.

Er der noget bedre end at komme hjem til duften af en måltid, der simrer i slow cooker? At lave saltet oksekød i slow cooker er så nemt, at det nærmest laver sig selv.

Perfekt saftigt, skærbart eller trævlet langsomt kogt saltet oksekød er muligt med kun få minutters indsats. Alt du skal gøre er at placere saltet oksekød i slow cookeren, krydre det og tilsætte lidt vand.

Så skal du bare tænde slow cookeren og vente. Kogning ved lav temperatur i 8 timer giver de mest ømme, let adskillelige mundfulde af saltet oksekød, du kunne håbe på.

Det er fantastisk i denne opskrift, og du vil finde anvendelse for resterne i mange andre retter.

Er du ikke sikker på, hvordan man kokkererer saltet oksekød i slow cooker? Der er ingen grund til at være intimideret. Kokkerering af saltet oksekød bliver ikke meget enklere end denne slow cooker-metode!

Den ømme konsistens og kødsmagen af saltet oksekød var altid en godbid for os som børn, og det føles stadig som et særligt måltid for mig.

Vi kan godt lide at spise vores saltet oksekød med Colcannon eller ovnstegte kartofler. Hvis du er heldig nok til at have rester af saltet oksekød, vil du gerne sætte nogle til side til en klassisk Reuben sandwich.

Og når vi taler om Reubens, så elsker vi den smagskombination så meget, at vi har lavet den berømte NYC-deli sandwich om til denne Reuben-suppe.

cooked corned beef in slow cooker

Placer saltet oksekød i slow cookeren med fedtsiden opad. (Skyld ikke først.) Drys med krydderipakken. Tilsæt 1 kop vand eller nok til at nå cirka 1/2 "op ad siden af stegen. Kog på LOW i 8 timer, og pas på ikke at koge det for længe, da kødet ellers vil begynde at falde fra hinanden. (Stadig lækkert, men ikke skærbart.) Hvis du foretrækker, at saltet oksekød falder fra hinanden, skal du blot koge det lidt længere tid. Tilsæt eventuelt kål til slow cookeren efter cirka 6 timers tilberedningstid. I de resterende 2 timer vil kålen blive blød og tilberede, samtidig med at det absorberer lidt smag fra oksekødet.

Mens du selvfølgelig kan tilberede corned beef på egen hånd, nyder vi den traditionelle kombination af crockpot corned beef og kål.

Hvis det ønskes, kan du tilføje kålkiler til crock-potten efter cirka 6 timers tilberedning. I de resterende 2 timer af tilberedningstiden vil kålen blive blød og blive kogt igennem, mens den også absorberer en smule smag fra kødet.

Langsom komfurer eller crockpots er en husholdningsmaskine, som jeg har mere end én af. Hvis du er en ivrig bruger af langsom komfurer, som jeg er, vil du måske forstå, behovet for mere end én. Så lad os tale om mine favoritter:

  Først op er denne 6-kvarts crockpot, der har et låg med låsefunktion. Disse crockpots er fantastiske til at transportere mad. Min har været overalt fra kirke-komsammen til grillfester, spilaftener til Thanksgiving-middag. Dog skal du være opmærksom på, at disse langsomme komfurer kører ekstremt varmt. Lav indstillingen er tættere på at koge end at simre, mens den varme indstilling faktisk simrer. Så tro mig, når jeg siger, at HØJ er højt.

  Min hverdags langsomme komfur er denne 8-kvarts Crockpot. Det er min go-to maskine til at tilberede store stege og store portioner chili. En sjov kendsgerning: Vidste du, at en fuld 4-kvarts komfur faktisk tilbereder langsommere end en halvfuld 8-kvarts komfur?

  Til blot at tilberede et par pund kylling til at rive til enchiladas eller andre mindre opskrifter er denne 3-kvarts version perfekt.

  Thanksgiving er blevet til en leg, siden jeg har mestret, hvordan man holder styr på alle tilbehørsretterne ved hjælp af disse mellemstore runde langsomme komfurer.

  Hvis du ikke er tilhænger af tanken om at have mere end én langsom komfur i huset, er disse CrockPockets et spilskifte, når det kommer til at tilberede og opbevare flere retter på samme tid. De passer ind i en standard 6-kvarts crockpot og opdeler det i to sektioner, der er perfekte til at servere forskellige sideretter eller holde taco-fyld varme til fester.

  Med cremede kartofler, mør kød tilovers og smagfuld bouillon er Corned Beef and Cabbage Stew en anden go-to-metode til brug af kogt corned beef. Jeg synes, at det er lækkert nok til at være værd at bage corned beef dagen før, blot for at få muligheden for at lave denne trøstende gryderet.

  Så er der også den hash, jeg craver mere end nogen anden: Corned Beef og Red Potato Hash. Denne opskrift tilberedt i en stegepande smager skønt med et stegt æg ovenpå eller serveret som den er til morgenmad, brunch eller når du har brug for et hurtigt og tilfredsstillende måltid.

  close up of sliced corned beef with cabbage on a platter

  Få nye opskrifter sendt direkte til din indbakke! Vi deler aldrig dine oplysninger med tredjeparter og beskytter dem i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

  Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings
  Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings

  1. IntroduktionVelkommen til vores artikel om, hvordan man tilbereder frosne dumplings! Hvis du nogensinde har været på en asiatisk restaurant eller besøgt et madmarked, har du måske set eller smagt disse dejlige små retter med fyld. Men hvad med når du har nogle frosne dumplings i fryseren –

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-03 00:23:59
  Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide
  Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide

  1. IntroduktionVelkommen til vores guide om, hvordan man tilbereder jackfruit Er du nysgerrig på at prøve noget nyt i dit køkken? Så skal du helt sikkert overveje at tilberede jackfruit! Jackfruit er en utrolig alsidig frugt, der kan bruges som et spændende alternativ til kød i forskellige retter.

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-02 00:40:08
  Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde
  Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde

  1. Introduktion Har du nogensinde åbnet en dåse majs og undret dig over, hvordan du kan tilberede den på den mest lækre måde? Frygt ikke, for vi er her for at hjælpe dig med at fremtrylle en saftig og velsmagende ret med denne allerede praktiske ingrediens! Uanset om du ønsker at tilføje noget

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-02 00:15:49
  Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret
  Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret

  1. IntroduktionKlar til at prøve noget nyt i køkkenet?Er du nysgerrig efter at prøve noget anderledes og ekstraordinært? Har du hørt om "rullepølse" og "brændende kærlighed", men ønsker stadig at udforske flere danske kulinariske oplevelser? Så er dette den perfekte opskrift til dig! Vi skal

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-01 00:25:44
  Showing page 1 of 5

  VyCook.com is where people can learn all about cooking. With 2M+ keywords, all about flavor, ingredients, recipes, and so on is here!

  VyCook.com - Since 2022

  25 Constitution Way, Woburn, Massachusetts, US

  Contact Us!

  Facebook|   Twitter Pinterest  

  Email: [email protected]

  Phone: (339) 927-9405

  Gen in 0.1772 secs