Hvordan man laver kødboller på komfuret i sauce

Hvis du laver italienske kødboller og undrer dig over hvordan du tilbereder dem, så har jeg en ret nem og lækker metode. Jeg betragter mig selv som ekspert i italienske kødboller i disse dage. Jeg har lavet utallige kødboller på restauranten og til cateringjobs. Jeg har lavet kødboller på mange forskellige måder, og jeg elsker den måde, jeg skal lære dig.

At lade dine kødboller simre på komfuret i en simrende sauce er vejen at gå. Du får de mest møre kødboller, fordi de suger så meget tomatssauce til sig, mens de simrer. Du får også virkelig smagfulde kødboller, så sørg for at bruge en god hjemmelavet tomatssauce eller en kvalitetsrød sauce fra supermarkedet.

Du vil kunne se, at kødbollerne er klar, når den indre temperatur af kødbollerne er 165 grader. Du kan teste temperaturen på kødbollerne ved at sætte et øjeblikkeligt læse-termometer ind i midten af kødbollen.

Der er så mange forskellige måder at tilberede kødboller på. For at være ærlig kan jeg godt lide alle de italienske kødbolleopskrifter, jeg har prøvet. Med en virkelig lækker hjemmelavet marinara sauce kan du ikke gå galt i byen.

Du kan bage dine kødboller i ovnen, stege dine kødboller på kogepladen, friturestege dine kødboller i en frituregryde eller tilberede dine kødboller direkte i en gryde med tomatssauce.

Nogle mennesker kan lide at lægge de rå kødboller direkte i en gryde med italiensk tomatssauce og lade dem simre. Nogle mennesker kan lide at stege kødbollerne i ovnen først og derefter komme de brunede kødboller i tomatssaucen.

I dag vil jeg give dig en opskrift på hvordan du tilbereder kødboller direkte i en stor gryde med tomatssauce. Dette er en virkelig lækker og nem kødbolleopskrift, der vil skabe en smuk og rig sauce.

Jeg siger ikke, at det er den bedste måde at tilberede kødboller på, men det er en god måde at lave en nem måltid, som alle vil nyde.

Med denne enkle hjemmelavede kødbolleopskrift får du cirka 2 dusin kødboller på 2 tommer. Det er virkelig nemt og tager kun cirka 20 minutter at klargøre, hvilket gør det til den perfekte løsning til en travl hverdagsaften eller en dovent søndag eftermiddag. Mens kødbollerne tilberedes, kan du hælde dig selv et glas rødvin og nyde den duft, der fylder huset.

De vigtigste ingredienser til kødboller tilberedt på komfuret i sauce

Det kræver kun nogle få enkle ingredienser for at lave fantastiske kødboller. Her er alle de ting, du skal bruge.

Kød: Der er mange forskellige måder at lave en kødbolleblanding på. Jeg foreslår en kødblanding af . Denne kombination af kød har altid fungeret for mig.

Du kan lave kødboller af kun oksekød, hvis du foretrækker det, men svinekødet tilføjer masser af smag. Du har brug for nok fedt til at tilføje smag og fugtighed.

Jeg bruger normalt hakket oksekød med 20 procent fedtindhold. Magert oksekød har brug for fedt for at få smag.

Tomatssauce: Enten lav din egen tomatssauce eller køb en god kvalitet tomatssauce i supermarkedet. Italienske kødboller har brug for en fantastisk tomatssauce.

Hvidløg: Få fat i nogle friske hvidløgsfed og hak dem meget fint. Tag dig tid og sørg for, at de bliver godt hakket. Du vil have, at hvidløgen blander sig godt med kødet.

Persille: Du skal bruge frisk persille. Jeg kan godt lide at bruge bredbladet italiensk persille, der er hakket meget fint.

Revet ost: Du vil gerne have en god revet ost til dine kødboller opskrift. Pecorino Romano eller parmesan ost vil fungere. Sørg bare for, at det er en god kvalitetsost.

Brødkrummer: Til denne opskrift anbefaler jeg at bruge brødkrummer, fordi de er hurtige og nemme at bruge.

Dog, hvis du har tid, vil jeg foreslå at bruge noget 72 timers fermenteret pizza bianca i dine kødboller. Skær pizza biancaen i terninger og læg dem i en smule mælk i en lille skål. Dette er den bedste måde at tilføje ekstra smag til dine kødboller.

Æg: Du har brug for nogle friske æg, som binder til dine kødboller. En god tommelfingerregel er et stort æg per halvkilo kød. Så for 1 kilo kød vil du have brug for 2 store æg.

Krydderier: Alt hvad du virkelig har brug for, er kosher salt og sort peber. Hvis du kan lide italiensk krydderi, kan du bruge det, men det gør jeg normalt ikke.

Sådan laver du dine kødboller

Få en stor skål og tilsæt alle ingredienser undtagen æggene. En stor røreskål er vigtig, fordi det giver dig nok plads til virkelig at blande alle ingredienserne sammen.

Begynd at blande det hele sammen, så alle ingredienser er jævnt fordelt i det hakket kød. For de bedste resultater, brug dine hænder til at blande det.

Tilsæt de sammenpiskede æg og bland dem sammen med resten af ingredienserne.

Når alt er blandet sammen, er det tid til at forme dine kødboller.

Størrelsen på kødbollerne, du laver, er op til dig, men jeg synes, at de perfekte kødboller har størrelsen af en golfbold. Når jeg laver kødboller, bruger jeg en 2-ounce cookiescooper. Hvis du gør det samme, vil du ende op med en 2-tommers kødbolle.

Læg dine rå kødboller til side i en skål.

I en stor stegepande eller gryde varmer du noget tomatsauce på komfuret. Jeg plejer at starte ved medium-høj varme og tilføje mine rå kødboller til panden. Når saucen begynder at koge, skruer jeg ned for varmen til medium-lav og lader kødbollerne koge langsomt.

Frikadellerne vil være fuldt tilberedte på ca. 30 minutter, men tilberedningstiden kan være længere. Ved at lade frikadellerne simre i saucen i lang tid får du en virkelig lækker sauce, som du kan bruge til at blande med din pasta.

Som jeg altid siger, brug den sauce du foretrækker. Hvis du beslutter dig for at lave din egen tomatsauce, skal du bare bruge lidt olivenolie, hvidløg og knuste tomater eller tomatpuré. Nogle mennesker kan lide at tilføje tomatkoncentrat, men det gør jeg normalt ikke. Tilsæt lidt salt, peber og dine foretrukne krydderurter. Friske krydderurter anbefales. Jeg kan godt lide frisk basilikum i min tomatsauce.

Lav din sauce i en gryde, stor sauté pande eller stegepande, og du får nemt skillet-frikadeller.

Spørgsmål og svar om frikadeller kogt på komfuret i sauce

Q: Kan jeg fryse mine frikadeller i sauce? Ja. Du kan lave en dobbelt portion af frikadellerne og fryse resterne. Læg dem i en lufttæt beholder og sæt dem i fryseren. Du vil være glad for at have dem, når du har lyst til en frikadelle sandwich.

Q: Kan jeg tilberede frikadellerne, før jeg kommer dem i saucen? Ja. Du kan stege eller bage frikadellerne, før du lader dem simre i tomatsaucen.

Q: Kan jeg lave frikadeller med forskellige typer kød? Ja. Denne opskrift fungerer med hakket kalkun og hakket kylling. Kyllingefrikadeller og kalkunfrikadeller er et sundt alternativ, hvis du leder efter noget med mindre fedt.

Q: Kan jeg bruge denne opskrift på frikadeller til kødsovs? Ja. Denne opskrift på frikadeller kan lave en lækker kødsovsblanding. I stedet for at forme frikadellerne, kan du danne en brød og bage det i ovnen på en bageplade eller dyb bradepande.

Q: Hvor mange frikadeller skal jeg lave pr. person? Hvor mange frikadeller du skal lave pr. person afhænger af størrelsen på frikadellerne. Ud fra min erfaring efter at have leveret mad til mange fester gennem årene, kan du i gennemsnit regne med 2-3 frikadeller pr. person, hvis hver frikadelle vejer omkring 2 ounce. Hvis du laver små frikadeller, skal du lave nok til at give hver person 4-6 ounce frikadeller.

Q: Kan jeg bruge en slow cooker til denne opskrift? Ja. Hvis du allerede har en tomatsauce klar, kan du tilføje den til en slow cooker og komme dine rå frikadeller i. Du kan også tilføje lidt italiensk pølse, som passer godt til frikadeller og pasta.

Hvad serveres med frikadeller kogt på komfuret i sauce?

Pasta: Kog din foretrukne pastatype og bland den med den tomatsauce, du tilberedte frikadellerne i.

Tilbehør: Jeg kan godt lide at have en lækker cheesy hvidløgsbrød ved siden af til at suge saucen op på min tallerken.

Salat: En simpel blandet grøn salat med en rødvinvinaigrette er et godt valg.

Udskriv

Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings
Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings

1. IntroduktionVelkommen til vores artikel om, hvordan man tilbereder frosne dumplings! Hvis du nogensinde har været på en asiatisk restaurant eller besøgt et madmarked, har du måske set eller smagt disse dejlige små retter med fyld. Men hvad med når du har nogle frosne dumplings i fryseren –

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-03 00:23:59
Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide
Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide

1. IntroduktionVelkommen til vores guide om, hvordan man tilbereder jackfruit Er du nysgerrig på at prøve noget nyt i dit køkken? Så skal du helt sikkert overveje at tilberede jackfruit! Jackfruit er en utrolig alsidig frugt, der kan bruges som et spændende alternativ til kød i forskellige retter.

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-02 00:40:08
Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde
Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde

1. Introduktion Har du nogensinde åbnet en dåse majs og undret dig over, hvordan du kan tilberede den på den mest lækre måde? Frygt ikke, for vi er her for at hjælpe dig med at fremtrylle en saftig og velsmagende ret med denne allerede praktiske ingrediens! Uanset om du ønsker at tilføje noget

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-02 00:15:49
Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret
Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret

1. IntroduktionKlar til at prøve noget nyt i køkkenet?Er du nysgerrig efter at prøve noget anderledes og ekstraordinært? Har du hørt om "rullepølse" og "brændende kærlighed", men ønsker stadig at udforske flere danske kulinariske oplevelser? Så er dette den perfekte opskrift til dig! Vi skal

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-01 00:25:44
Showing page 1 of 5

VyCook.com is where people can learn all about cooking. With 2M+ keywords, all about flavor, ingredients, recipes, and so on is here!

VyCook.com - Since 2022

25 Constitution Way, Woburn, Massachusetts, US

Contact Us!

Facebook|   Twitter Pinterest  

Email: [email protected]

Phone: (339) 927-9405

Gen in 0.1825 secs