Hvordan man tilbereder pattypande-squash | Sund Yum

Hvordan man tilbereder pattypansquash

Gratis: E-bog med opskrifter på sunde fryseretter

Få den nu Dette indlæg kan indeholde affiliate links, som hjælper med at holde dette indhold gratis. (Fuld åbenhed)

Hvis du er vild med sommer squash, så vil denne hurtige oppskrift på pattypansquash blive din nye yndlingsret i sommermånederne. Ligesom zucchini kan tilberedes på mange forskellige måder (du kan bage zucchini, stege zucchini, eller endda grille den), er der også flere enkle måder at tilberede pattypansquash på. Jeg vil vise dig hvordan man tilbereder pattypansquash på fire forskellige måder, så du kan servere den med næsten ethvert måltid og bruge din foretrukne tilberedningsmetode.

Også kendt som pattypansquash eller skål squash, er denne sommergrøntsag en flyvende tallerkenformet squash med spiselig skind og kerner, som du ofte kan finde på bondens markeder, især i dens høsttopsæson i juli og august. Det smager meget som zucchini, men lidt sødere, og passer godt sammen med en række friske urter, saucer eller krydderier.

4 måder at tilberede pattypansquash på

Du kan tilberede denne type squash på samme måder, som du kan bruge til zucchini eller andre sommer squash. Der er fire måder at lave denne ret med pattypansquash, og hver har sine fordele og ulemper, men de er alle lækre:

  Stegt Pattypansquash – Den hurtigste metode, men kræver mere håndarbejde.Bagt Pattypansquash – Den nemmeste metode, men vil kun blive brunet på den ene side.Grillet Pattypansquash – Hurtig og let til sommer, men kræver en grill (eller grillpande).Pattypansquash i Airfryer – Bruner squashen jævnt, men kan tage ekstra plads på køkkenbordet med airfryeren. Dette afsnit forklarer, hvordan du vælger de bedste ingredienser til at tilberede pattypansquash (uanset hvilken metode du vælger), hvad hver enkelt gør i opskriften og hvilke udskiftninger der er mulige. For målinger, se opskriftskortet nedenfor.

  Patty Pan Squash - Kig efter små til medium squash, cirka 2-4 tommer i diameter, for den bedste smag og konsistens. De kan vokse op til 7 tommer i tværsnit, men de større er mere seje, mindre søde og kan endda smage lidt som kartofler. Hvis du vil grille den, skal du vælge squash mod den større side af det optimale område (cirka 4 tommer på tværs), så den ikke falder igennem risten. Oliveolie - Jeg bruger ekstra jomfruolivenolie, men enhver neutral olie fungerer. Avokado-olie er også et godt valg. Salt og peber - Til nem smag. Jeg bruger havsalt, men kosher salt fungerer også. Valgfri krydderier - Hvidløgspulver, Italiensk krydderi og knuste røde peberflager. Du kan tilberede squashen hel, men skære det i skiver sikrer, at du får ensartede stykker, der tilbereder ved samme hastighed, og du får mere overfladeareal til bruning. For at skære squashen skal du blot:

  Skær stilken af. Skær mindre patty pans i halve eller større i kvarter eller både. Vend. Tilsæt skåret squash til en medium skål med olie og krydderier og vend det sammen. Bage. Læg squashen skåret side ned på en bageplade i et enkelt lag. Rist indtil mørt og gyldenbrun på bunden. Steg. Tilsæt olie til en stegepande, efterfulgt af squash (skåret nedad i et enkelt lag). Krydr med salt og peber, steg derefter i 3-5 minutter på hver side, indtil det er gyldent. Krydr. I en skål vendes squash med olie og krydderier. Grill. Læg squashen skåret ned på grillen (eller i en grillpande). Grill indtil grillmærker dannes, så vend og grill, indtil squashen er sprød og mørt. Krydr. Vend squash med olie og krydderier i en skål. Luftsteg. Overfør squashen til en forvarmet luftfryer og arranger i et enkelt lag, skåret side nedad. Luftsteg, indtil det er sprødt og gyldent. Din tilberedningstid for squash afhænger af tilberedningsmetoden:

  • Ovnstegt: 15-20 minutter Sauteret: 3-5 minutter per side Grillet: 3-4 minutter per side Air Fryer: 10-12 minutter

  Variationer

  Friske krydderurter - Efter tilberedning drysses squash med frisk basilikum, frisk persille eller frisk timian for mere sommerlig smag. Saucer - Citronsmørsauce, citron-hvidløgsaioli eller sukkerfri marinara passer godt til tilberedt squash. Ost - Drys færdig squash med parmesanost eller fetaost. Citron - Citronsaft eller citronskal tilføjer mere frisk smag. Opbevaring: Opbevar rester i en dækket beholder i køleskabet i 3-5 dage. Opvarmning: Opvarm i en varm pande, i mikrobølgeovnen eller i ovnen ved 350 grader F. Frysning: Opbevar i en lufttæt beholder i fryseren i op til 6 måneder. Tø op natten over før opvarmning. Denne squash smager lækkert til så mange retter!

  Grøntsager smager så friskt om sommeren! Når du først har mestret denne squash, skal du prøve disse retter næste gang:

   Sådan tilbereder du Pattypan Squash

   Gem det til senere!

   Fjern opskrift fra favoritter Gem opskrift Gå reklamefrit Anmeldelse Udskriv Tryk på tidspunkterne i instruktionerne nedenfor for at starte en nedtællingstimer, mens du tilbereder.

   Stegt Pattypan Squash: Varm olivenolien op i en stor pande ved middel-høj varme.

   Tilføj pattypans og arranger dem med den skårne side nedad i et enkelt lag. Krydr med salt, peber og enhver smagsforstærker, hvis du bruger det. (Arbejd i portioner, hvis de ikke passer i et enkelt lag.)

   Steg squashene i 3-5 minutter uden at røre, indtil de er gyldne på bunden. Vend om og gentag, indtil de er gyldne på den anden side.

   Stegt Pattypan Squash: Forvarm ovnen til 450 grader F (232 grader C).

   I en stor skål, vend pattypan squashen med olivenolie, salt, peber og enhver smagsforstærker, hvis du bruger det.

   Overfør squashen til en bageplade og arranger dem med den skårne side nedad i et enkelt lag.

   Rist pattypan squash i 15-20 minutter, indtil de er møre og gyldne på bunden. (Hvis ønsket, kan du røre rundt halvvejs igennem for mere jævn bruning.)

   Grillet Pattypan Squash: Forvarm den udendørs grill i mindst 10 minutter, eller en grillpande på komfuret over medium-høj varme.

   I en stor skål, vend pattypan squashen med olivenolie, salt, peber og enhver smagsforstærker, hvis du bruger det. (Hvis du bruger en udendørs grill, er større squashstykker bedst, så de ikke falder gennem risten.)

   Læg squashen, med den skårne side nedad, på grillen eller grillpanden i et enkelt lag.

   Grill i 3-4 minutter, indtil grillmærkerne formes på bunden. Vend om og grill i 3-4 minutter mere på den anden side, indtil squashen er mør.

   Air Fryer Pattypan Squash: I en stor skål, vend pattypan squashen med olivenolie, salt, peber og enhver smagsforstærker, hvis du bruger det.

   Placer pattypan squashen i air fryer-kurven med den skårne side nedad i et enkelt lag. (Tilbered i portioner, hvis de ikke alle passer i et enkelt lag.)

   Air fry i 10-12 minutter ved 400 grader F (204 grader C), indtil de er sprøde og gyldne.

   Sidste trin: Efterlad en vurdering! Bedøm denne opskrift

   Del dit opskriftsbillede ved at tagge @wholesomeyum og hashtag det #wholesomeyum på Instagram - Jeg vil gerne se det!

   © Copyright Maya Krampf for Wholesome Yum. Kopier ikke opskrifter til sociale medier eller websteder - Del i stedet et link med et billede. :)

   Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings
   Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings

   1. IntroduktionVelkommen til vores artikel om, hvordan man tilbereder frosne dumplings! Hvis du nogensinde har været på en asiatisk restaurant eller besøgt et madmarked, har du måske set eller smagt disse dejlige små retter med fyld. Men hvad med når du har nogle frosne dumplings i fryseren –

   Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
   Posted: 2023-08-03 00:23:59
   Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide
   Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide

   1. IntroduktionVelkommen til vores guide om, hvordan man tilbereder jackfruit Er du nysgerrig på at prøve noget nyt i dit køkken? Så skal du helt sikkert overveje at tilberede jackfruit! Jackfruit er en utrolig alsidig frugt, der kan bruges som et spændende alternativ til kød i forskellige retter.

   Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
   Posted: 2023-08-02 00:40:08
   Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde
   Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde

   1. Introduktion Har du nogensinde åbnet en dåse majs og undret dig over, hvordan du kan tilberede den på den mest lækre måde? Frygt ikke, for vi er her for at hjælpe dig med at fremtrylle en saftig og velsmagende ret med denne allerede praktiske ingrediens! Uanset om du ønsker at tilføje noget

   Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
   Posted: 2023-08-02 00:15:49
   Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret
   Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret

   1. IntroduktionKlar til at prøve noget nyt i køkkenet?Er du nysgerrig efter at prøve noget anderledes og ekstraordinært? Har du hørt om "rullepølse" og "brændende kærlighed", men ønsker stadig at udforske flere danske kulinariske oplevelser? Så er dette den perfekte opskrift til dig! Vi skal

   Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
   Posted: 2023-08-01 00:25:44
   Showing page 1 of 5

   VyCook.com is where people can learn all about cooking. With 2M+ keywords, all about flavor, ingredients, recipes, and so on is here!

   VyCook.com - Since 2022

   25 Constitution Way, Woburn, Massachusetts, US

   Contact Us!

   Facebook|   Twitter Pinterest  

   Email: [email protected]

   Phone: (339) 927-9405

   Gen in 1.8939 secs