Kylling tilberedt ved 400 grader

Undrer du dig over hvor længe man skal tilberede kylling ved 200 grader og holde den saftig? Vi vil dele nogle tips om, hvordan man gør dette, og også om hvordan man tilbereder frossen kylling ved 200 grader. Hvis du hidtil kun har bagt kyllingebryst ved 175 grader, men har brug for at få det færdigt lidt hurtigere, har vi nogle tricks til, hvordan det gøres bedst.

At tilberede kylling ved 200 grader fungerer fint. Uanset hvilke stykker du ønsker til middagen, har vi opskrifterne og tipsene til, hvordan du holder dem saftige med sprødt skind. Både optøet og frossen kylling fungerer godt i ovnen. (sponsoreret links)

How Long to Cook Chicken at 400

Generelt, hvis du vil tilberede frossen kylling så den bliver mørt, skal du starte ved en lavere temperatur og derefter øge temperaturen. Så du kan starte ved 175 grader eller deromkring, men for at få den ønskede konsistens på det øverste stykke skind, skal du give det lidt ekstra tid ved en højere temperatur som denne.

Okay, du kan faktisk koge frossen kylling ved en meget højere temperatur end dette, men det går hurtigt, og det er fantastisk, hvis du ønsker at dele den i tråde. Udover det kan vi tilberede den i ovnen eller i en luftfrituregryde igen og igen. For at bestemme den samlede tilberedningstid skal du øge den med 50% mere end hvis den var frisk eller optøet.

Det vigtigste er at huske, uanset hvilke stykker du tilbereder, at sikre dig, at de er adskilt eller i hvert fald i et lag. Hvis de sidder sammen i en klump, bliver de ikke tilberedt jævnt eller hele vejen igennem til midten. Den hurtigste måde er at tilberede frossen kylling i en Instant Pot på mindre end 30 minutter fra start til slut.

Her er nogle tips til at holde kyllingen saftig, når du bager den i ovnen, luftfrituregryde, trykkoger eller på grillen. Nogle af dem tager lidt ekstra tid på forhånd, mens andre går hurtigt. Prøv dem alle sammen og se, hvilken du bedst kan lide fremover, som f.eks.;

 • Marinering af fjerkræ: Du kan vælge at lægge dine stykker i en chicken brine-løsning før bagning, hvilket hjælper kødet med at bevare fugtigheden. Saltet i væsken nedbryder proteinerne i kødet og gør det muligt for det at optage mere vand. Dette vil hjælpe med at holde det saftigt under bagningen.
 • Brug en marinade: En kyllingemarinade kan være en smagfuld væske eller sauce, der også hjælper med at holde kødet saftigt. Syren i marinaden, som f.eks. citronsaft, kan hjælpe med at mørne kødet og forhindre det i at tørre ud.
 • Overhælde kødet med væde: Ved at overhælde det med egne safter eller en smagfuld væske kan du holde kødet saftigt under bagningen. Brug en ske eller en pensel til at dække toppen med væsken hver 15-20 minutter.
 • Dæk til med folie under bagningen: Ved at dække toppen af retten med folie eller et låg under bagningen kan du forhindre fugtigheden i at fordampe. Fjern det i de sidste 10-15 minutter af bagetiden, så skindet kan blive sprødt.
 • How Long to Cook Frozen Chicken at 400

  Brug en kødtermometer ofte: Overkogning kan få bagte kød til at blive tørre og seje. Ved at bruge en kødtermometer til at kontrollere den indre temperatur af kyllingen kan du sikre, at den tilberedes til den rette temperatur uden at overkoge den.

  meat thermometer

  Tilberedningstiden for at tilberede kyllingebryst ved 400 grader F eller 205 grader C kan variere afhængigt af nogle forskellige faktorer. Det afhænger naturligvis af størrelsen på dine stykker, om det har ben og tykkelsen af hvert stykke, der vil bestemme timingen. Som en generel tommelfingerregel:

 • Benløse skindløse kyllingebryster skal tilberedes i cirka 20 - 25 minutter
  • Til kød med ben kan du have brug for ekstra 5-10 minutter i 25 - 35 minutter.
 • Andre stykker med ben som lår ved 400 eller overlår kan tage tættere på 30 - 35 minutter
 • Sammen tager kyllingelårkvarterer ved 400 lidt længere tid, cirka 35 - 40 minutter.
 • Bagte kyllingevinger tager også cirka 35 - 40 minutter, afhængigt af hvor brunt du ønsker skindet.
  • Stykkerne skal ligge i et enkelt lag på dit bageplade for at tilberede ensartet.
  • Vend altid stykkerne halvvejs gennem tilberedningstiden for at brunse på begge sider.
  • Hvis du tilføjer sauce, skal det ske i de sidste 10 minutter, så det karamelliserer øverst.
 • Det er vigtigt altid at bruge en kødtermometer, når kyllingen er tæt på færdig. Indsæt den i den tykkeste del, og du vil sikre, at kyllingens indre temperatur når 165° F eller 75° C. Dette er det sikre minimum for fjerkræ.

  Selvfølgelig kan hvor lang tid det tager at bage kylling også påvirkes af faktorer som størrelsen af ​​stykkerne og ovnens varmefordeling. Så det er vigtigt at holde øje med det og justere det efter behov, begynd altid med minimumstiden.

  How Long to Cook Chicken Breast at 400

  Der er flere måder at tilberede kylling ved 400 grader. Hvad du vælger, afhænger af dine personlige præferencer, det snit du har, og det ønskede resultat. Hvis du ikke har noget imod at opnå sprødt kyllingeskind, kan du vælge en helt anden metode end din nabo ville gøre. Her er nogle populære tilberedningsmetoder:

 • Airfrying kylling: Dette er det, du ville vælge, hvis du ønsker, at overfladerne skal være så sprøde som muligt. Uden tvivl er dette langt den bedste måde til det.
 • Stegning: Forvarm altid ovnen, når du bager. Placer i en stegepande og steg i ovnen ved 400 F i cirka 20-25 minutter pr. pund. Det er en god måde at indfange saften i panden og holde den fugtig.
 • Bagning: Læg det i et bagefad og bag i ovnen i cirka 25-30 minutter. Du kan også tilføje grøntsager på bagepladen, så du har et komplet måltid på ét fad.
 • Grillning: Du kan forvarme din grill til fire hundrede grader, du kan grill frosne kyllingebryster uden ben eller friske med ben i cirka 10-12 minutter pr. side.
 • Stegning i støbejern: Opvarm en stor pande over høj varme på komfuret. Brun på begge sider, indtil det er gyldenbrunt, og overfør det derefter til ovnen og bag ved 400°F. Det tager cirka 15-20 minutter længere tid, eller indtil det når 165° i midten.
 • Best Way to Cook Chicken at 400 Degrees

  Uanset hvilken metode du vælger, er det vigtigt at sikre, at kyllingen er tilberedt ved en sikker temperatur for at forhindre fødevarebåren sygdom.

  How Long to Cook Chicken at 400

  Send opskrift pr. mail Print Gem

  Hvor lang tid tager det at tilberede kylling ved 400 grader

  Nøgleord: bagt, kylling, ovn
  • Forvarm ovnen til 400 grader Fahrenheit. Skyl kyllingen og dup den tør for at fjerne overskydende fugt på skindet. Bland krydderier, urter og salt i en skål. Pensl kyllingen med olivenolie på alle sider og drys den derefter med krydderier og salt.
  • Flyt kyllingen til et bagefad, der er sprayet med non-stick spray, dæk toppen med folie og sæt det i ovnen for at bage i den angivne tid.
  • Benløse, skindløse kyllingebryster skal tilberedes i cirka = 20-25 minutter. For kyllingebryster med ben kan der være behov for ekstra = 5-10 minutter. Andre kyllingestykker med ben som kyllingelår eller lår kan tage omkring = 30-35 minutter. Større kyllingekvarte = 35-40 minutter. Bagte kyllingevinger tager cirka = 35-40 minutter, afhængigt af hvor brun du ønsker skindet skal være
  • Vend stykkerne til den anden side halvvejs igennem tilberedningstiden og fjern folien. Hvis du ønsker at tilføje sauce, kan du pensle det på i de sidste 10 minutter uden folie.
  • Tjek til sidst om kyllingen ved den tykkeste del har nået en sikker intern temperatur på 165 grader Fahrenheit.

  Hvor lang tid tager det at tilberede kylling ved 400 grader Mængde pr. portion (2 oz) Kalorier 64 Kalorier fra Fedt 63 * Procentværdier er baseret på en kost med 2000 kalorier.

  Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings
  Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings

  1. IntroduktionVelkommen til vores artikel om, hvordan man tilbereder frosne dumplings! Hvis du nogensinde har været på en asiatisk restaurant eller besøgt et madmarked, har du måske set eller smagt disse dejlige små retter med fyld. Men hvad med når du har nogle frosne dumplings i fryseren –

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-03 00:23:59
  Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide
  Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide

  1. IntroduktionVelkommen til vores guide om, hvordan man tilbereder jackfruit Er du nysgerrig på at prøve noget nyt i dit køkken? Så skal du helt sikkert overveje at tilberede jackfruit! Jackfruit er en utrolig alsidig frugt, der kan bruges som et spændende alternativ til kød i forskellige retter.

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-02 00:40:08
  Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde
  Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde

  1. Introduktion Har du nogensinde åbnet en dåse majs og undret dig over, hvordan du kan tilberede den på den mest lækre måde? Frygt ikke, for vi er her for at hjælpe dig med at fremtrylle en saftig og velsmagende ret med denne allerede praktiske ingrediens! Uanset om du ønsker at tilføje noget

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-02 00:15:49
  Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret
  Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret

  1. IntroduktionKlar til at prøve noget nyt i køkkenet?Er du nysgerrig efter at prøve noget anderledes og ekstraordinært? Har du hørt om "rullepølse" og "brændende kærlighed", men ønsker stadig at udforske flere danske kulinariske oplevelser? Så er dette den perfekte opskrift til dig! Vi skal

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-01 00:25:44
  Showing page 1 of 5

  VyCook.com is where people can learn all about cooking. With 2M+ keywords, all about flavor, ingredients, recipes, and so on is here!

  VyCook.com - Since 2022

  25 Constitution Way, Woburn, Massachusetts, US

  Contact Us!

  Facebook|   Twitter Pinterest  

  Email: [email protected]

  Phone: (339) 927-9405

  Gen in 0.129 secs