Lækker Hjemmelavet Lasagne (Delicious Homemade Lasagna)

Hjemmelavet lasagne er en klassisk opskrift, som enhver kok bør have i sin rotation.

Bløde pastaplader, en cremet fyld af ricottaost og en rig kødfuld tomatsauce er alle toppet med mere ost og bagt indtil det er gyldent og boblende.

Selvom denne lasagneopskrift har nogle trin, er den nem at lave og har så meget smag. Retten kan laves i forvejen og fryses enten før eller efter bagning!

Hjemmelavet lasagne kan have nogle trin, men hver af dem er nemme – og jeg kan forsikre dig om, at den er det værd; det perfekte italienske måltid!

Den bedste lasagneopskrift er lavet af ingredienser, som du kender, og det er slet ikke svært! Alt hvad du behøver for denne nemme lasagneopskrift er en gryde, en skål og en 9x13 bageform!

Lasagneingredienser

 • Ostefyld Til denne klassiske lasagneopskrift indeholder fyldet ricotta og parmesan med krydderier og et par spiseskefulde persille. Ingen ricotta? Det er ingen problem, hytteost fungerer lige så godt i denne opskrift!
 • Kød Jeg bruger både Italiensk pølse og hakket oksekød for god smag. Hvis du anvender oksekød alene, tilsæt da ¼ tsk. Fennikelfrø og lidt italienske krydderier til kødmassen for smag.
 • Sauce For at holde denne sauce hurtig bruger jeg pastasauce eller marinara sauce (det er let at lave fra bunden med knuste tomater og dåsetomater, hvis du foretrækker det).

Spinat (variation): For at lave spinatlasagne, skal du presse det meste af væden ud af optøet frossen spinat og tilføj det sammen med ostelaget.

Ingredienserne til lasagne behøver ikke nødvendigvis at begrænse sig til dem, du ser her. Det er muligt at udskifte kød eller forskellige oste eller prøv forskellige kødsovs variationer.

Hjemmelavet lasagne kan have nogle trin, men hver af dem er nemme – og jeg kan forsikre dig om, at den er det værd; det perfekte italienske måltid! Dette er en rigtig nem lasagneopskrift.

 • Kog pasta: Kog i en stor gryde med saltet vand som beskrevet i opskriften nedenfor.
 • Forbered kødsovsen: Steg pølse og oksekød med løg og hvidløg. Dræn godt og tilsæt pastasauce, simrer det i et par minutter for at tykne.
 • Kombiner osteblandingen: Rør osteblandingen sammen i en skål.
 • Layer & bag: Lag kødsovsen og osteblandingen med lasagneplader og bag den indtil det er gyldent og boblende.
 • Sådan Lag Lasagne

 • Spred cirka en kop kødsovs i en 9x13 form. Tilføj et lag af pastaark.
 • Top pastaarkene med noget af ricottaosteblandingen. Gentag lagene og afslut med et lag af pasta og sauce.
 • Dæk med folie og bag. Fjern folie, top med mozzarella og parmesan og bag i yderligere 15 minutter.
 • Når du har forberedt kødsovsen og ostepastaen, er du klar til at starte lagene. Dette er rækkefølgen af lag:

  "

  • sovs – nudler – ost
  • sovs – nudler – ost
  • sovs – nudler – ost
  • nudler – sovs (bagt) – ost

  Hvor Længe Skal Det Bages?

  Bag denne lasagneopskrift i en time i alt. For at få en perfekt sprød ostetopping skal du bage den i to trin.

 • Læg et lag og dæk det tæt til med aluminiumsfolie for at bevare fugten.
 • Efter tilberedning og opvarmning skal du fjerne folien, toppe med ost og returnere til ovnen i yderligere 15 minutter, eller indtil toppen er sprød og lasagnen bobler.
 • Vigtigt: Lad Lasagnen Hvile

  Lad lasagnen hvile i mindst 15 minutter, når du har taget den ud af ovnen (selv 30-45 minutter er fint). Dette vil forhindre, at den bliver løbende, og hjælpe den med at bevare sin form, når den skæres. Hvile er ikke påkrævet ved genopvarmning.

  Server med et stort stykke Hjemmelavet Hvidløgsbrød og pynt med frisk basilikum eller et par spiseskefulde persille.

  Afslut måltidet med en Caesarsalat eller italiensk salat.

  Lasagne kan laves i forvejen og opbevares på køl i op til 2 dage, før den bages. Den kan også fryses før eller efter bagning.

  Til Frysning Af Lasagne

  Lasagne er en af de bedste retter at lave i forvejen og fryse ned. Fordobl eller tredobl opskriften og opbevar den tæt indpakket i fryseren i op til 3 måneder.

  Tø den op i køleskabet natten over, og bag den som anvist. Hvis lasagnen er kold fra køleskabet, kan det tage en ekstra 20 minutter eller deromkring at tilberede den.

  Sådan Genopvarmes Lasagne

  Hvis du har frosne rester, så sæt dem i ovnen ved 350°F dækket, indtil de er blevet opvarmet. Dette bør tage omkring 30 minutter! Rester kan selvfølgelig også opvarmes perfekt i mikrobølgeovnen!

  pan of the best baked homemade lasagna on a white plate

  Nød du denne Hjemmelavede Lasagne? Husk at give den en vurdering og en kommentar nedenfor!

  4,94 ud af 1532 stemmer↑ Klik på stjernerne for at bedømme nu! Eller for at efterlade en kommentar, klik her! Hjemmelavet lasagne er en klassisk og lækker middag, som enhver familie bør have i deres opskriftsrotation.

  Forvarm ovnen til 350°F. Kog lasagnepladerne i en stor gryde med saltet vand, indtil de er al dente ifølge anvisningerne på emballagen. Dræn og skyl dem i koldt vand og sæt dem til side.

  Brun oksekød, pølse, løg og hvidløg i en stor gryde eller ovnfast gryde over medium-høj varme, indtil der ikke er mere pink tilbage. Dræn fedtet fra.

  Rør pastasauce, tomatkoncentrat, italiensk krydderi, ½ tsk salt og ¼ tsk sort peber i. Lad det simre åbent over medium varme i 5 minutter eller indtil det er blevet tykkere.

  I en separat skål blandes 1 ½ kop mozzarella, ¼ kop parmesanost, ricotta, persille, æg og ¼ tsk salt.

  Fordel 1 kop af kødsaucen i en 9×13 pande eller ovnfast gryde. Læg 3 lasagneplader ovenpå. Lag med ⅓ af ricotta-osteblandingen og 1 kop kødsauce. Gentag yderligere 2 gange. Slut af med 3 lasagneplader og øverste lag af kødsauce.

  Dæk med folie og bag i 45 minutter.

  Fjern folien, og drys det resterende 2 ½ kopper mozzarellaost og ¼ kop parmesanost over. Bag i yderligere 15 minutter eller indtil det er brunet og boblende. Hvis ønsket, kan det gratineres i 2-3 minutter.

  Lad lasagnen hvile i mindst 15 minutter, inden du skærer i den.

  Bemærkning om sauce: I denne opskrift har hver lag cirka 1 kop kødsauce. Hvis du foretrækker mere sauce i din lasagne, skal du øge mængden af pastasauce til 48 ounce. Mængden af salt afhænger af den anvendte pastasauces mærke. Smag sauce til og juster krydringen efter simring.

  Ostelag: Ostelagene er tynde; hvis du foretrækker et tykkere ostelag, kan du dele osten i halve og lægge den på de første to lag og kun lægge kødsauce på det tredje lag. Vi testede med ekstra ricottaost, men fandt ud af, det overdøvede lasagnen.

  Tip til tidsbesparelse: Brug friske lasagneplader fra delikatessen og undgå kogningstrinnet! Friske lasagneplader skal ikke koges først.

  Lad lasagnen sidde i mindst 15 minutter, når den er taget ud af ovnen (selv 30-45 minutter er fint). Dette vil forhindre, at den bliver flydende, og hjælpe den med at holde sin form, når den skæres. Det er ikke nødvendigt at lade den hvile igen, når den varmes op.

  Erstatninger:

  Ricotta-ost kan erstattes af hytteost.

  Brug oksekød (eller endda kalkunkød) i stedet for pølse, hvis nødvendigt. Hvis du bruger oksekød, tilsæt ½ tsk italiensk krydderi til kødet (og ¼ tsk fennikelfrø, hvis det ønskes).

  Kalorier: 377 | Kulhydrater: 28 g | Protein: 29 g | Fedt: 16 g | Mættet fedt: 7 g | Kolesterol: 71 mg | Natrium: 857 mg | Kalium: 492 mg | Fiber: 2 g | Sukker: 4 g | Vitamin A: 805 IU | Vitamin C: 7,4 mg | Calcium: 526 mg | Jern: 2,2 mg"

  Ernæringsoplysningerne, der gives, er et skøn og vil variere afhængigt af tilberedningsmetoder og mærker af ingredienser, der anvendes.

  © SpendWithPennies.com. Indhold og fotografier er ophavsretligt beskyttede. Deling af denne opskrift er både opfordret og værdsat. Kopiering og/eller indsættelse af fulde opskrifter på sociale medier er strengt forbudt. Se venligst min politik for fotobrug her.

  Kan du lide vores opskrifter? Følg os på Pinterest!

  Følg os på Pinterest

  Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings
  Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings

  1. IntroduktionVelkommen til vores artikel om, hvordan man tilbereder frosne dumplings! Hvis du nogensinde har været på en asiatisk restaurant eller besøgt et madmarked, har du måske set eller smagt disse dejlige små retter med fyld. Men hvad med når du har nogle frosne dumplings i fryseren –

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-03 00:23:59
  Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide
  Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide

  1. IntroduktionVelkommen til vores guide om, hvordan man tilbereder jackfruit Er du nysgerrig på at prøve noget nyt i dit køkken? Så skal du helt sikkert overveje at tilberede jackfruit! Jackfruit er en utrolig alsidig frugt, der kan bruges som et spændende alternativ til kød i forskellige retter.

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-02 00:40:08
  Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde
  Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde

  1. Introduktion Har du nogensinde åbnet en dåse majs og undret dig over, hvordan du kan tilberede den på den mest lækre måde? Frygt ikke, for vi er her for at hjælpe dig med at fremtrylle en saftig og velsmagende ret med denne allerede praktiske ingrediens! Uanset om du ønsker at tilføje noget

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-02 00:15:49
  Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret
  Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret

  1. IntroduktionKlar til at prøve noget nyt i køkkenet?Er du nysgerrig efter at prøve noget anderledes og ekstraordinært? Har du hørt om "rullepølse" og "brændende kærlighed", men ønsker stadig at udforske flere danske kulinariske oplevelser? Så er dette den perfekte opskrift til dig! Vi skal

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-01 00:25:44
  Showing page 1 of 5

  VyCook.com is where people can learn all about cooking. With 2M+ keywords, all about flavor, ingredients, recipes, and so on is here!

  VyCook.com - Since 2022

  25 Constitution Way, Woburn, Massachusetts, US

  Contact Us!

  Facebook|   Twitter Pinterest  

  Email: [email protected]

  Phone: (339) 927-9405

  Gen in 0.1568 secs