Luftfriturestegt mozzarella-sticks fra frosne ostestænger

Børn elsker mozzarella cheese sticks som snack. At lære at lave frosne mozzarella sticks i en air fryer er super hurtigt og nemt. Det er let en af vores favorit-frossenmadssnacks at tilberede i air fryeren.

Bare put dem i og den varme luft tilbereder hurtigt mozzarella sticks fra frossen tilstand. Det du får er en sprød og knasende yderside og smeltet ost på indersiden, du vil altid ønske at lave disse air friturestegte ostestænger.

mozzarella cheese stick being pulled in half

Vi vil aldrig tilberede disse frosne mozzarella sticks på andre måder end i air fryeren nu. Den almindelige ovn tilbereder dem ikke næsten så godt eller sprødt.

Tag ikke udtø boldende. Air fry ostebollerne direkte fra fryseren. Det giver dem en mere sprød yderbelægning. Spred i et ensartet lag, når du air fryer. Stak ikke ostebollerne i air fryer kurven/bakken. Hvis du fylder for meget i kurven, vil ostebollerne blive tilberedt ujævnt. Så tilbered mindre portioner, hvis det er nødvendigt, så der er plads til den varme luft at cirkulere mellem mozzarella sticks. Ingen oliespray. Der er ikke behov for nogen oliespray til at tilberede ostestængerne. Der er nok i skorpen, når de laves, så du behøver ikke tilføje mere.

Evo Oil Sprayer

Tilføj din favorit dip og du er klar til at nyde. Vi elsker at servere dem med en marinara-sauce, men vi ved, at mange mennesker også nyder at dyppe dem i ranch eller bbq-sauce.

Alle opskriftsdetaljer, tid og temperatur findes i opskriftsboksen nedenfor.

8.5

Pro-tips: her er vores yndlingsværktøjer til at gøre air frying nemmere:

Evo Oil Sprayer

Vi ELSKER Evo Oil Sprayers. Ikke de pæneste, men de er funktionelle og sprøjter olie fantastisk! De stopper ikke til som mange andre, vi har købt. Der er forskellige stilarter, men alle synes at have den samme store sprayhoved. Fungerer godt til grilling!

Perforated Parchment Paper

Perforeret silikone måtte

Der er firkantede måtter og runde måtter. Disse perforerede non-stick silikone måtter bruges til at tilberede mad i din air fryer eller damper for at minimere, at maden sidder fast. Huller lader den varme cirkulerende luft tilberede maden og holder maden fra at sidde fast.

Perforeret pergamentpapir.

cheese sticks on a plate with sauce

Pergamentark er fantastiske til din luftfryser eller bambus-damper (mad tendens til at sidde fast mest på ledningskurv eller bakke). Vælg imellem forskellige størrelser, former, hvide og brune (uebleget). Hullerne tillader luften at tilberede maden jævnt.

Dette skyldes, at din luftfrysermodel tilbereder varmere end vores testkøkkenmærker, eller den var allerede forvarmet. Når du tilbereder din næste portion, skal du reducere tilberedningstiden med 2 minutter. Kontrollér mozarellasticksene, og tilsæt derefter yderligere 1 minut med luftstegningstid, indtil mozarellastængerne er tilberedt efter din foretrukne grad af gennemstegning.

step by step cooking air fryer frozen mozzarella sticks or cheese sticks

Marinara sauce er altid en klassiker. Varm den op, og nyd lækkerheden! Nogle andre saucer at overveje: ketchup, BBQ Sauce, salsa, hot sauce, denne fantastiske 5-minutters sennepssauce, pesto, ranch, chili hvidløgssauce, cocktail sauce, hot sauce, buffalo sauce, tzatziki, alfredo.

UDSKRIV OPSKRIFT

ANMELDELSE

GEM PÅ PINTEREST

6 frosne mozarellastænger Dip-saus muligheder: Marinara sauce, ketchup, ranch, sød chili sauce, sennepssauce, osv...

Placer de frosne mozzarella-stænger i luftfryderens skål og spred dem ud i et enkelt lag. Ingen oliespray er nødvendig. Luftfrituresteg ved 380°F/193°C i 5 minutter. Ryst eller vend forsigtigt. Fortsæt med at luftfriturestege ved 380°F/193°C i yderligere 1-2 minutter eller indtil osten næsten begynder at flyde ud. Sørg for at lade dem køle lidt af, før du spiser dem. Osten kan være super varm. Server med din foretrukne dip.

Ernæring baseret på brug af frosne blomkål Veggie Tots.

Tips og noter til luftfriturestegning:

Ingen olie er nødvendig. Tilbered frossen – ikke optø først.

Ryst eller vend, hvis det er nødvendigt. Overfyld ikke luftfryderens skål.

Tilberedningstiden i opskriften er baseret på en ikke-forvarmet luftfryder. Hvis du tilbereder flere partier efter hinanden, kan de følgende partier tilberedes lidt hurtigere.

Opskrifterne blev testet i luftfrydere på 3,7 til 6 qt. Hvis du bruger en større luftfryder, kan de tilberedes hurtigere, så juster tilberedningstiden.

Husk at indstille en timer til at ryste/vende, som beskrevet i opskriften. Hvis din luftfryder er forvarmet, eller hvis du tilbereder flere partier efter hinanden, skal du muligvis reducere tilberedningstiden med et par minutter (medmindre forvarmning er angivet i opskriften).

Kalorier: 270kcal, Kulhydrater: 23g, Protein: 12g, Fedt: 15g, Mættet fedt: 6g, Kolesterol: 20mg, Natrium: 650mg, Kalium: 110mg, Fiber: 1g, Sukker: 1g, Calcium: 280mg, Jern: 1mg

De bedste dyp til mozzarella-stænger:

marinara sauce

ketchup

bbq sauce

hot sauce

ranch

blue cheese dip

honey mustard sauce

tarter sauce

thousand island dressing

Denne opskrift blev oprindeligt udgivet i 2018 og blev genudgivet med opdateret video. Vi håber, at du nyder vores luftfriturestegte frosne mozzarella-stænger! Her er flere fantastiske måder at nyde mozzarella-stænger på.

Som en Amazon-associate og samarbejdspartner med andre tilknyttede programmer kan vi tjene på dine kvalificerede køb. Vi kan tjene små provisioner, som går til alle omkostninger ved at køre dette websted og opskriftstests. Tak for din støtte.

Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings
Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings

1. IntroduktionVelkommen til vores artikel om, hvordan man tilbereder frosne dumplings! Hvis du nogensinde har været på en asiatisk restaurant eller besøgt et madmarked, har du måske set eller smagt disse dejlige små retter med fyld. Men hvad med når du har nogle frosne dumplings i fryseren –

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-03 00:23:59
Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide
Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide

1. IntroduktionVelkommen til vores guide om, hvordan man tilbereder jackfruit Er du nysgerrig på at prøve noget nyt i dit køkken? Så skal du helt sikkert overveje at tilberede jackfruit! Jackfruit er en utrolig alsidig frugt, der kan bruges som et spændende alternativ til kød i forskellige retter.

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-02 00:40:08
Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde
Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde

1. Introduktion Har du nogensinde åbnet en dåse majs og undret dig over, hvordan du kan tilberede den på den mest lækre måde? Frygt ikke, for vi er her for at hjælpe dig med at fremtrylle en saftig og velsmagende ret med denne allerede praktiske ingrediens! Uanset om du ønsker at tilføje noget

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-02 00:15:49
Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret
Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret

1. IntroduktionKlar til at prøve noget nyt i køkkenet?Er du nysgerrig efter at prøve noget anderledes og ekstraordinært? Har du hørt om "rullepølse" og "brændende kærlighed", men ønsker stadig at udforske flere danske kulinariske oplevelser? Så er dette den perfekte opskrift til dig! Vi skal

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-01 00:25:44
Showing page 1 of 5

VyCook.com is where people can learn all about cooking. With 2M+ keywords, all about flavor, ingredients, recipes, and so on is here!

VyCook.com - Since 2022

25 Constitution Way, Woburn, Massachusetts, US

Contact Us!

Facebook|   Twitter Pinterest  

Email: [email protected]

Phone: (339) 927-9405

Gen in 0.1503 secs