Nem opskrift på taco-kød (kun 15 minutter!)

Table of contents

Den bedste taco kød, der er nemt at lave med kun 4 ingredienser, herunder en hjemmelavet taco seasoning, og klar på kun 15 minutter! Brug det velsmagende hakket oksekød til tacos og alle slags foretrukne mexicanske retter.

Dette indlæg kan indeholde affiliate links. Læs vores fortrolighedspolitik. Vi laver taco kød hele tiden hjemme hos os. Det er super simpelt og kan bruges på så mange måder! Jeg elsker især at lave en stor taco salat med alt det ekstra som pico de gallo, sorte bønner, majs, guacamole, tortilla strips... du nævner det. Åh, og du må ikke glemme den cilantro lime dressing. SÅ lækkert!

Taco meat in a cast iron skillet.

Det er godt at vende tilbage til det basale en gang imellem. Taco kød er en af de ting, der er så nemme at lave, og hele min familie elsker det. Jeg laver ofte noget, og så sætter jeg det ved siden af en stor skål med salat, majs tortillas og alt det ekstra, så alle kan lave, hvad de vil have.

Det bedste ved taco kød er, at kun fantasien sætter grænser! Det er perfekt til at lave oksekød tacos, enchiladas, navajo tacos, toppet på en mexicansk salat og mere. Og så er det super nemt og tager kun 4 ingredienser og 15 minutter at lave. Det kan ikke slås!

Taco meat ingredients on counter.

For at lave det bedste taco kød, spring den færdigkøbte pakning over og lav din egen krydderiblanding, det er så nemt!

Find den fulde udskriftsvenlige opskrift med målinger nedenfor.

 • Hakket oksekød: Jeg kan godt lide at bruge oksekød med 80-90% fedt, men du kunne også bruge kalkunfars, hvis det foretrækkes.
 • Løg: Løg tilføjer et ekstra lag af friskhed. De steges sammen med kødet, når det bliver brunt, og tilføjer god smag.
 • Taco seasoning: Jeg elsker at lave min egen hjemmelavede taco seasoning. Det er så nemt, omkostningseffektivt og godt at have ved hånden. Du kan også bruge færdigkøbt krydderiblanding, hvis du foretrækker det.
 • Salsa: Udover at blande frisk salsa i giver det ekstra smag til kødet og hjælper også med at fortykke det. Hvis du ikke har salsa ved hånden, kan du bruge tomatsovs og vand i stedet.
Showing how to make taco meat in a 4 step collage.

Denne tacosmag er så let og laves på kun 15 minutter med hakket oksekød og nogle få andre ingredienser. Følg blot de enkle trin nedenfor for at komme i gang.

 • Brun oksekød på panden. Steg hakket oksekød og løg på en stor pande over medium varme, indtil det er brunet. Rør lejlighedsvis for at smuldre eventuelle store stykker.
 • Tilsæt krydderier. Aflad eventuelt overskydende fedt fra kødet og tilsæt derefter tacokrydderi og salsa (eller tomatsauce og vand).
 • Simre. Lad det simre let. Tilsæt mere vand, hvis ønsket.
 • Server og nyd! Server i tacos, tacosalater eller burritos.
  • Tomatsauce: Hvis du foretrækker mindre krydret, kan du erstatte salsa med din foretrukne almindelige dåsetomatsauce eller puré. Tilsæt en smule vand for at forhindre forbrænding.
  • Andet kød: Jeg foretrækker hakket oksekød, men du kan også bruge svinekød, kylling eller kalkun.
  • Næringsboost: Rør lidt moste sorte bønner eller refried beans i, og som en bonus hjælper det også med at holde kødet cremet.
  • Krydderier: Tilpas tacokrydderiet efter din smag! Tilføj lidt cayennepeber eller rød peberflager for mere krydderi eller mere kommen for en jordnær smag. Røget paprika vil give kødet en røget smag. Tilføj ekstra løgpulver, hvidløgspulver eller chilipulver efter behov.
  • Restaurantkvalitet: Her er et nemt tip, som bruges på mexicanske restauranter. Efter du har brunet kødet, tilsæt det til en foodprocessor og blend det et par gange, indtil mindre smuldre opstår. Vær blot forsigtig med ikke at blende det for meget. Vend det tilbage til panden og fortsæt med opskriften.
  Taco meat cooking in a skillet.

  Denne opskrift på tacosmag er så lækker! Jeg har gemt den for at lave den igen til vores næste tacobuffet, tak!

  Olivia At servere dine tacos på traditionel vis i sprøde taco-skaller eller tortillapandekager med salat, tomater, creme fraiche og ost er altid en favorit, men lad ikke det stoppe dig fra at bruge det kreativt på mange andre måder!

  Komplet din måltid med disse foretrukne toppings og tilbehør!

  Hvad kan jeg ellers tilføje til tacosmag? Du kan tilføje kogte pinto- eller sorte bønner for fiber eller prøve nogle ternede peberfrugter for ekstra grøntsager! En dåse med grøn chilis eller Rotel ville også være gode tilføjelser, ligesom kogte ternede kartofler, som i denne empanadas-opskrift!

  Kan jeg bruge frossent kød? Dit hakket oksekød skal være optøet, før du bruger det i denne opskrift. Når dit frosne kød er optøet, fortsæt med opskriften.

  Ground beef tacos in a white casserole dish.

  Hvordan holder du tacos saftige? Gode tacos er saftige, fordi de har en saucet base. Jeg foretrækker at bruge salsa, men tomatsauce kan også bruges. Det holder ikke kun kødet saftigt, men tilføjer også autentisk smag!

  Hvilken slags kød er bedst til tacos? Selvom der er mange muligheder, foretrækker jeg hakket oksekød til tacos og bruger 80-90% fedt. Du kan bruge 70-80% fedt, hvis du foretrækker det. Fedt tilføjer god smag til tacos, og enhver fedtstof vil blive afdryppet.

  Køleskab: Opbevar resterende taco-kød i en lufttæt beholder i 2-3 dage i køleskabet.

  Fryser: Nogle gange fordobler jeg portionen, så jeg kan fryse halvdelen. Det er godt at have ved hånden til en nem middag på en hverdagsaften. For at fryse det, skal du blot lægge det i en frysepose (sørg for at fjerne al luften) og opbevare i fryseren i op til 3 måneder. For at tø op, læg det i køleskabet natten over og genopvarm derefter på panden (eller i mikrobølgeovnen) indtil det er varmt.

  Taco meat in a cast iron skillet.

  HAR DU LYST TIL MERE? Tilmeld dig min nyhedsbrev og følg med på Facebook, Pinterest og Instagram for alle de nyeste opskrifter!

  Opskrift på taco-kød

  ↑ Klik på stjernerne for at vurdere nu!

  Forfatter: Jamielyn Nye

  Det bedste taco-kød, der er nemt at lave med kun 4 ingredienser, herunder en hjemmelavet taco-krydderi, og klar på kun 15 minutter! Brug det smagfulde hakket oksekød til tacos og alle slags foretrukne mexicanske retter.

  Portioner: 6

  • Opvarm en stor pande ved medium varme. Tilsæt det hakket oksekød og løg, og kog indtil det er brunet, omrør lejlighedsvist og bryd eventuelt store stykker op.
  • Når det er brunet, hæld overskydende fedtstof af. Derefter tilsættes taco-krydderi, salsa eller tomatsovs og vand. Bring det i kog. Tilsæt mere vand efter behov.
  • Server i tacos, taco-salater eller burritos.

  Fryserinstruktioner: Læg det i en frysepose og luk luften ude. Opbevares i fryseren i op til 3 måneder. Læg det i køleskabet natten over for at tø op, og genopvarm derefter på panden eller i mikrobølgeovnen, indtil det er varmt.

  Kalorier: 205kcal | Kulhydrater: 3g | Protein: 13g | Fedt: 15g | Mættet fedt: 5g | Kolesterol: 53mg | Natrium: 271mg | Kalium: 285mg | Sukker: 1g | Vitamin A: 180IU | Vitamin C: 1.7mg | Calcium: 23mg | Jern: 1.6mg

  Ernæringen der er angivet, er et skøn. Den vil variere baseret på de specifikke ingredienser, der anvendes.

  Har du lavet denne opskrift? Glem ikke at give den en stjernerating nedenfor!

  Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings
  Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings

  1. IntroduktionVelkommen til vores artikel om, hvordan man tilbereder frosne dumplings! Hvis du nogensinde har været på en asiatisk restaurant eller besøgt et madmarked, har du måske set eller smagt disse dejlige små retter med fyld. Men hvad med når du har nogle frosne dumplings i fryseren –

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-03 00:23:59
  Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide
  Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide

  1. IntroduktionVelkommen til vores guide om, hvordan man tilbereder jackfruit Er du nysgerrig på at prøve noget nyt i dit køkken? Så skal du helt sikkert overveje at tilberede jackfruit! Jackfruit er en utrolig alsidig frugt, der kan bruges som et spændende alternativ til kød i forskellige retter.

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-02 00:40:08
  Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde
  Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde

  1. Introduktion Har du nogensinde åbnet en dåse majs og undret dig over, hvordan du kan tilberede den på den mest lækre måde? Frygt ikke, for vi er her for at hjælpe dig med at fremtrylle en saftig og velsmagende ret med denne allerede praktiske ingrediens! Uanset om du ønsker at tilføje noget

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-02 00:15:49
  Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret
  Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret

  1. IntroduktionKlar til at prøve noget nyt i køkkenet?Er du nysgerrig efter at prøve noget anderledes og ekstraordinært? Har du hørt om "rullepølse" og "brændende kærlighed", men ønsker stadig at udforske flere danske kulinariske oplevelser? Så er dette den perfekte opskrift til dig! Vi skal

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-01 00:25:44
  Showing page 1 of 5

  VyCook.com is where people can learn all about cooking. With 2M+ keywords, all about flavor, ingredients, recipes, and so on is here!

  VyCook.com - Since 2022

  25 Constitution Way, Woburn, Massachusetts, US

  Contact Us!

  Facebook|   Twitter Pinterest  

  Email: [email protected]

  Phone: (339) 927-9405

  Gen in 0.1971 secs