Opskrift på kalkunvinger (SPRØD Hud og SAFTIGT kød!)

Disse bagte kalkunvinger har en perfekt krydret og sprød hud, der dækker det saftigste og mest møre kød. Minimal forberedelse er nødvendig, og det er så lækkert!

Kalkun er en af vores foretrukne proteiner at lave mad med.

turkey wings.

Vi bruger det i mange retter, herunder kødboller, burgere og en simpel stegt bryst. For nylig har vi eksperimenteret med kalkunvinger og har en ny favorit.

- Perfekt krydret og alligevel simpelt. Ligegesom kalkunlår går denne opskrift ikke voldsomt meget op i krydderier og urter. Et par enkle krydderier og urter bruges til at lave velsmagende vinger.

- Håndfri tilberedning. Bagt i ovnen giver denne opskrift dig mulighed for at klare andre opgaver i køkkenet, mens den tilberedes.

- Sprød og smagfuld. Hvis du dækker vingerne i begyndelsen, får du saftig kalkun, mens åben tilberedning i slutningen resulterer i sprød hud.

- Nemmere end en hel kalkun. Hvis du har lyst til kalkun, men synes at tilberede en hel fugl virker for besværligt, er denne opskrift det bedste valg. Vingerne er også billigere end en hel kalkun.

Det jeg elsker ved denne opskrift er, hvor let den er at tilpasse smagen. Ligesom kyllingevinger kan de krydres eller dyppes i dine foretrukne saucer eller marinader.

Denne lækre opskrift har en meget kort ingrediensliste. Her er alt, hvad du skal bruge.

- Kalkunvinger. Adskilt. Kalkunvinger er typisk opdelt i tre dele - trommestikker, vingetip og vingespidser.

- Kyllingebouillon. Hjemmelavet eller købt. Kalkunbouillon fungerer også.

- Olivenolie. Til at blande med krydderierne og dække vingerne, inden de bages.

- Krydderier. Paprika, hvidløgspulver og løgpulver er alt, hvad jeg bruger til denne opskrift.

- Urter. Tørret timian og persille passer godt til kalkun.

- Salt. Efter smag.

Udover et par minutter til forberedelse tager ovnen sig af alt det hårde arbejde. Er du klar til at bage nogle sprøde vinger?

Trin 1 - Marinér kalkunvingerne

Bland olivenolie med salt, tørrede urter og krydderier i en skål. Vend vingerne i krydderiblandingen, dæk til, og lad dem marinere i 5 minutter eller op til 30 minutter.

Trin 2 - Bag og server.

Transferer vingerne til en bageform og hæld kyllingebouillon rundt om dem. Dæk formen med alufolie og bag i en forvarmet ovn ved 190°C i 30 minutter.

seasoned turkey wings.

Efter denne tid fjernes foliedækslet, og vingerne steges i yderligere 15 minutter, indtil de er gyldne og sprøde i kanterne.

Kalkunvinger kan tage 30 minutter eller op til en time at tilberede, afhængigt af vingernes størrelse og ovntemperaturen.

turkey wings in baking dish.

Uanset hvilken ovntemperatur du bruger, skal de fjernes fra ovnen, når de når en intern temperatur på 165°F i den tykkeste del.

  • Tør vingerne af. Dette hjælper med at gøre vingerne sprød hurtigere, når du gratinerer dem.
  • Gå ikke glip af kyllingebouillon. Ved at hælde bouillon rundt om vingerne og bage dem dækket dannes der en smagfuld damp, der tilbereder kalkunen til perfektion og infunderer den med masser af smag og fugtighed.
  • Gem saften. Kyllingebouillonen efterlader lækre safter. Spild dem ikke. Lav sauce af dem.
  • Brug kalkunlår. Denne opskrift fungerer også perfekt til kalkunlår.
baked turkey wings.

Opbevaring. Opbevar rester i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 4 dage.

Frysning. Bagte vinger kan fryses i op til 3 måneder.

Opvarmning. Den bedste måde at genopvarme dem på, uanset om de er frosne eller lige fra køleskabet, er at bage dem dækket med folie, indtil de når en sikker intern temperatur på 165°F i den tykkeste del. Når de er opvarmet igennem, gratineres vingerne i et par minutter for at gøre dem sprøde igen.

  • Kalkunpølse
  • Kalkunfarsbrød
  • Kalkunbacon
turkey wing recipes.

Hvorfor bliver mine kalkunvinger seje? Overkogning og underkogning er de primære årsager til, at kalkunvinger bliver seje.

Er bagte kalkunvinger sunde? Denne specifikke opskrift på bagte kalkunvinger er sund. Kalkunvinger er rige på protein og en række andre essentielle næringsstoffer.

Med dette sagt betragtes kalkunvinger som mørkt kød. Dette betyder, at de har flere kalorier og fedt end kalkunbryst. Så spis dem i moderation og sammen med sunde tilbehør.

Kan jeg bage kalkunvinger med sovs? Ja, du kan bage kalkunvinger smurt ind i sovs. Bemærk dog, at denne tilberedningsmetode ikke giver sprøde resultater.

Offentliggørelse: Dette indlæg kan indeholde affiliatelinks. Jeg kan modtage en lille kommission som betaling for min anbefaling, bekræftelse, vidnesbyrd og/eller link til produkter eller tjenester fra denne hjemmeside.

Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings
Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings

1. IntroduktionVelkommen til vores artikel om, hvordan man tilbereder frosne dumplings! Hvis du nogensinde har været på en asiatisk restaurant eller besøgt et madmarked, har du måske set eller smagt disse dejlige små retter med fyld. Men hvad med når du har nogle frosne dumplings i fryseren –

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-03 00:23:59
Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide
Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide

1. IntroduktionVelkommen til vores guide om, hvordan man tilbereder jackfruit Er du nysgerrig på at prøve noget nyt i dit køkken? Så skal du helt sikkert overveje at tilberede jackfruit! Jackfruit er en utrolig alsidig frugt, der kan bruges som et spændende alternativ til kød i forskellige retter.

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-02 00:40:08
Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde
Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde

1. Introduktion Har du nogensinde åbnet en dåse majs og undret dig over, hvordan du kan tilberede den på den mest lækre måde? Frygt ikke, for vi er her for at hjælpe dig med at fremtrylle en saftig og velsmagende ret med denne allerede praktiske ingrediens! Uanset om du ønsker at tilføje noget

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-02 00:15:49
Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret
Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret

1. IntroduktionKlar til at prøve noget nyt i køkkenet?Er du nysgerrig efter at prøve noget anderledes og ekstraordinært? Har du hørt om "rullepølse" og "brændende kærlighed", men ønsker stadig at udforske flere danske kulinariske oplevelser? Så er dette den perfekte opskrift til dig! Vi skal

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-01 00:25:44
Showing page 1 of 5

VyCook.com is where people can learn all about cooking. With 2M+ keywords, all about flavor, ingredients, recipes, and so on is here!

VyCook.com - Since 2022

25 Constitution Way, Woburn, Massachusetts, US

Contact Us!

Facebook|   Twitter Pinterest  

Email: [email protected]

Phone: (339) 927-9405

Gen in 0.2695 secs