Opskrift på Ørred med Hvidløgs-Smør i Folie

Fra start til slut er hvidløgs-smør ørred (eller laks), tilberedt i folie, den nemmeste ørredopskrift i verden. Jeg har sandsynligvis påstået dette før på denne blog, men jeg sværger, at dette virkelig er den rigtige. At bage fisk i folie med hvidløg, smør og citron er en nem og vindende kombination, der giver en saftig smørret smag. Mens forberedelsen tager minutter, tager opvasken kun sekunder.

Garlic Butter Steelhead Trout in Foil Recipe

Steelhead ørred ligner meget laks, men steelhead ørred har en lidt stærkere smag. Den må ikke forveksles med regnbueørred, som jeg har oplevet som lettere i farve og mildere i smagen.

Jeg tror, at ingredienserne taler for sig selv. Citronen vil give din ørred en perfekt frisk finish, mens smørret og hvidløget vil gøre præcis, hvad smør og hvidløg altid gør.

Metoden med tilberedning i folie er utrolig let, fordi der er minimalt med opvask. Jeg taler om 25 minutters færdiggørelse. Hæld/spred ørred eller fisk efter eget valg med citron, blødt smør, friskhakket hvidløg og friske krydderurter og krydr med salt og peber. Luk aluminiumsfolien og bag i 15-17 minutter.

Der er et par metoder, når det kommer til at dække fisken med hvidløgs-smør. Hvis du blødgør smørret til en blød pasta, kan du jævnt sprede det på toppen af fileten. Det er en god måde at sikre, at fisken er helt dækket. At smelte smørret helt fungerer også.

Garlic Butter Steelhead Trout in Foil Recipe

Denne foliemetode vil virke for næsten enhver fisk og enhver topping. Jeg har gjort det med torsk, rødspætter, laks og selvfølgelig ørred. Hvis din fisk er på den større side, kan du klemme to stykker folie sammen, så du har et større overfladeareal.

Koriander-lime laks i folie

Sesam-ingefær-glaseret laks i folie

Garlic Butter Steelhead Trout in Foil Recipe

Udskriv ur ikon bestick ikon flag ikon mappe ikon instagram ikon pinterest ikon facebook ikon print ikon firkanter ikon hjerte ikon solidt hjerte ikon

Beskrivelse

Simpel opskrift på steelhead ørred, bagt i stanniol med hvidløg, citron, smør og friske krydderurter.

Forvarm ovnen til 375 °F (190 °C).

Rul et stykke stanniol ud, som er ca. 8 tommer længere end filetten. Hvis din filet er større/bredere, kan du samle to stykker stanniol, så du har mere stanniol at arbejde med. Spray med madolie.

Placer ørredfileten i midten af stanniolen. Fold alle 4 sider af stanniolen op. Krydr ørreden rigeligt med salt og peber og pres saften fra en halv citron over fisken.

Blødgør smørret i en mikrobølgesikker skål. Rør frisk hakket hvidløg og persille i. Fordel det over ørreden, indtil det er jævnt dækket med et tyndt lag. Du kan også smelte smørret og hælde det over fisken. Top med et skiveskåret citronhjul.

Fold de lange sider af stanniolen over ørreden, så den er helt dækket, og luk det tæt. Fold enderne over og luk det til en lukket pakke. Placer det direkte på ovnristen eller på en bageplade og bag, indtil det er fuldt gennemstegt, ca. 15-20 minutter.

Valgfrit trin: Åbn stanniolen og udsæt toppen af ørreden for grill i de sidste 1-2 minutter, for en brunet top.

Noter

Denne opskrift kan laves med steelhead ørred eller laks. Begge er lækre.

Ernæringsoplysninger

Serveringsstørrelse: 1

Calorier: 357

Sukker: 0,4 g

Natrium: 79 mg

Fedt: 17,2 g

Mættet fedt: 3,7 g

Kulhydrater: 1,9 g

Fiber: 0,5 g

Protein: 45,7 g

Kolesterol: 15 mg

Nøgleord: ørredopskrifter, fisk i stanniol, steelhead ørredopskrifter.

Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings
Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings

1. IntroduktionVelkommen til vores artikel om, hvordan man tilbereder frosne dumplings! Hvis du nogensinde har været på en asiatisk restaurant eller besøgt et madmarked, har du måske set eller smagt disse dejlige små retter med fyld. Men hvad med når du har nogle frosne dumplings i fryseren –

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-03 00:23:59
Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide
Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide

1. IntroduktionVelkommen til vores guide om, hvordan man tilbereder jackfruit Er du nysgerrig på at prøve noget nyt i dit køkken? Så skal du helt sikkert overveje at tilberede jackfruit! Jackfruit er en utrolig alsidig frugt, der kan bruges som et spændende alternativ til kød i forskellige retter.

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-02 00:40:08
Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde
Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde

1. Introduktion Har du nogensinde åbnet en dåse majs og undret dig over, hvordan du kan tilberede den på den mest lækre måde? Frygt ikke, for vi er her for at hjælpe dig med at fremtrylle en saftig og velsmagende ret med denne allerede praktiske ingrediens! Uanset om du ønsker at tilføje noget

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-02 00:15:49
Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret
Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret

1. IntroduktionKlar til at prøve noget nyt i køkkenet?Er du nysgerrig efter at prøve noget anderledes og ekstraordinært? Har du hørt om "rullepølse" og "brændende kærlighed", men ønsker stadig at udforske flere danske kulinariske oplevelser? Så er dette den perfekte opskrift til dig! Vi skal

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-01 00:25:44
Showing page 1 of 5

VyCook.com is where people can learn all about cooking. With 2M+ keywords, all about flavor, ingredients, recipes, and so on is here!

VyCook.com - Since 2022

25 Constitution Way, Woburn, Massachusetts, US

Contact Us!

Facebook|   Twitter Pinterest  

Email: [email protected]

Phone: (339) 927-9405

Gen in 0.1571 secs