Perfekt Quiche opskrift (Enhver smag!) - Sallys Bagetilbud

Table of contents

Dette indlæg kan indeholde affiliatelinks. Læs vores oplysningspolitik.

Dette er en perfekt opskrift på en quiche og den hele bliver bagt i en super sprød hjemmelavet tærtebund. Brug en kombination af mælk og fløde for den rigeste, cremede fyldning og tilsæt dine favoritter såsom bacon, fetaost, skinke, hvid cheddarost, krabbekød eller spinat. Du kan også prøve min mini quiche opskrift i en mini muffin form, også!

Denne ret er ofte overset og undervurderet, men quiche er en hjørnesten i brunch-opskrifter. Men begræns ikke denne ret til brunch! Quiche er fantastisk til frokost, middag, påskeaftensmad, babyshowers, bryllupsshower, potluck, te-fester og meget mere. Det er min go-to ret, når jeg har brug for en hurtig opskrift, der er lækker, imødekommende og tilpasningsdygtig til det, jeg har i køleskabet.

Denne nemme quiche opskrift er enkel, alsidig og konsekvent god.

Quiche er en salt æggekage bagt i en sprød tærtebund. Selvom du kan lave en crustless quiche også! Quiche-fyldets base er mælk, fløde og æg. Tilsætningerne varierer og kan omfatte kød, skaldyr, ost, krydderier og grøntsager. En af de mest populære quiche opskrifter er Quiche Lorraine, som kombinerer bacon og ost. I dag viser jeg dig, hvordan man laver den perfekte quiche med dine foretrukne tilsætninger!

Quiche in a glass pie dish

Quiche er en æggepie. Men "æggepie" lyder ikke særlig indbydende, gør det? Lad os tale om tekstur af en perfekt quiche, den jeg lærer dig at lave. Den perfekte quiche er cremet og blød med en teksturkontrast fra skinke, sprødt bacon eller sauterede grøntsager. Hvert bid er utvivlsomt rigt, men har en let og delikat mundfølelse. Tænk på hovedingrediensen som værende mælk/fløde, ikke æg.

Quiche er ikke en frittata med skorpe. Frittata opskrifter bruger flere æg og mindre mælk, så de er robuste og faste, mens quiche er fugtig og smelter i munden.

Nu da vi har defineret quiche og dens tekstur ordentligt, lad os dykke ned i en perfekt quiche-oppskrift. Jeg elsker quiche, så jeg er virkelig begejstret for denne!

Forbag din tærtebund - Jeg lærer dig i min hvordan man blind bager tærtebund tutorial, men rul længere ned for en hurtig gennemgang. Forbered tilsætningerne - Dette inkluderer at tilberede kød og grøntsager, rive ost, osv. Kombiner æg og mælk/fløde - Pisk sammen og tilsæt tilsætningerne. Bages - Hæld fyldet i tærtebunden og bag indtil den er næsten sat, mindst 45 minutter.

Slice of quiche on a white plate

Lad den køle lidt af, skær så i skiver og server. For at fryse, skal den bagte quiche køles helt af, dækkes stramt med et par stykker sølvpapir og fryses i op til 3 måneder.

Denne quiche-opkrævning kræver:

Pastry Dej - Spil ikke på smag og tekstur - lav hjemmelavet tærte dej. Min yndlings tærte dej opskrift er ligetil, og du kan lave den på forhånd og fryse den. En af mine bedste bage tips er altid at have tærte dej i fryseren! Piskefløde og Mælk - Til den bedste smagfulde quiche, brug en kombination af hel mælk og piskefløde. (Eller brug simpelthen halv og halv.) En fyldning, der kun er lavet med piskefløde, bliver alt for tyk. Hel mælk er godt, men en kombination af piskefløde og mælk er bedre. Æg - Brug 4 æg pr. 1 kop mælk. Nogle quiche-opkrævninger tilsætter et ekstra æggeblomme eller to, men jeg finder det ikke nødvendigt med forholdet mellem ingredienser i min opskrift. Salt og Peber - Jeg tilføjer ikke salt til fylden, hvis jeg bruger en saltet ingrediens som ost eller skinke. Men hvis du laver en almindelig quiche, anbefaler jeg både salt og peber.

quiche ingredients

De fleste quiche tilsætningsstoffer skal for-koges og kan stadig være varme, når de blandes i æggemassen. Jeg anbefaler at duppe dem tørre, før du bruger dem, fordi overskydende fugtighed vil skabe en suppet quiche. Spinat, grønkål, peberfrugt og tomater kan være friske, men du kan sautere dem først, hvis du ønsker det. Nogle af mine yndlings quiche-tilsætningsstoffer:

quiche filling in glass mixing bowl

ged ost kogt terninger skinke bacon karameliserede løg stegte svampe stegte hakket asparges hakket frisk persille

Hold dig til 1/2 - 1 kop ost og op til 2 kopper grøntsager og / eller kød tilsætningsstoffer. (Frisk spinat pakker ned, så du kan tage meget af det.)

Tærte opskrifter kræver en rå tærte dej, en fuldt bagt tærte dej eller en delvist bagt tærte dej. For eksempel bager æbletærte fyldet og skorpen på samme tid. Kokoscreme-tærte har en ikke-bagt fyldning, så den kræver en fuldt bagt tærte dej skorpe. Quiche kan dog bage i en rå tærtebund, men den vil sandsynligvis smage blød. Så lad os delvist forbage den, også kendt som en blindbagt tærtebund.

Lav tærtedejen i forvejen, og opbevar den på køl eller frys den, indtil du er klar til at lave tærten. Tærte dejen skal køles i mindst 2 timer, før den rulles ud. Rul den ud og pas den i din 9-tommer tærteform. Fold eller klem kanterne. Køl den formede tærtebund i mindst 30 minutter. Dette forebygger krympning. Husk, at tærte dejen skal være kold. Fyld med tærtevægte. Når tærte dejen bages, smelter fedtet. Det smeltende fedt får tærtebunden til at krympe ned ad siderne. For at forhindre, at tærte dejen helt mister sin form, skal du veje den ned med tærtevægte. Fod forsigtigt tærte dejen med bagepapir først, og hæld derefter tærtevægte eller endda tørre bønner i. (Bemærk: Der er brug for 2 pakker disse tærtevægte!) Bag indtil kanterne er let brune, ca. 15 minutter. Fjern tærtevægte, og prik derefter bunden med en gaffel. Bag bunden i ca. 8 minutter mere. Fyld med quiche fyld, og bag så quichen.

Piekrustkanten bliver normalt for mørk, så en piekrustskærm er nyttig. Jeg anbefaler altid en piekrustskærm med enhver pieopskrift.

3 quiches with a variety of fillings

Nu hvor du er fuldt forberedt med al denne quiche-info, lad os bage! Her er 3 nye quicheopskrifter til dig, og hver af dem er afbildet ovenfor. Følg quiche-bageinstruktionerne i opskriften nedenfor. Udelad de tilsatte 1/4 tsk salt. Pisk disse add-ins i ægge-/flødeblandingen i trin 4. Efter bagning af quiche, top med lidt frisk parmesanost eller hvilken som helst ost, der blev brugt i fyldningen. Du er velkommen til at tilføje en håndfuld friske krydderurter som hakket persille, dild eller basilikum. Jeg serverede hver af disse med hjemmelavet hollandaisesauce og fortrød det bestemt ikke. 🙂

Krabbe, Old Bay og Gruyere: 1 og 1/2 kopper frisk jumbo-klumpkrabbe (det sælges som "frisk", men det er altid for-kogt), 1 kop revet gruyere ost, 1/2 tsk Old Bay Seasoning, et nip af hot sauce. Bacon, hvid cheddar og forårsløg: 6-8 kogte og smuldrede baconskiver, 1 kop hvid cheddarost, 3 spsk hakket forårsløg. Skinke, spinat og feta: 1 kop kogt og skåret skinke, 3 kopper hakket frisk spinat (sauter i et par minutter med en smule olivenolie over medium varme), 1 kop smuldret fetaost.

Jeg har også disse foretrukne quicheopskrifter:

  Hvilke smagskombinationer vil du prøve? Jeg vil gerne høre nogle nye ideer, fordi jeg bager quiche regelmæssigt. Elsker at have en i fryseren. Hav det sjovt med at tilpasse din egen!!

  Her er, hvad jeg serverer med quiche. Det er normalt en eller flere af følgende:

  • For endnu mere inspiration, se 18 af mine foretrukne påskebrunch-opskrifter — som selvfølgelig inkluderer denne quiche!
  • Udskriv
  • Beskrivelse
  Quiche with spinach in a glass pie dish with a slice on a pie server

  Dette er en perfekt grund-quicheopskrift, og den er helt bagt i en superflagermusagtig hjemmelavet tærtekrus. Brug en kombination af mælk og tung fløde til den rigeste, cremede fyldning, og tilsæt dine favoritter såsom bacon, fetaost, skinke, hvid cheddarost, krabbekød eller spinat.

  Forbered tærtebunden: Jeg foretrækker at forberede min tærte dej, inden jeg begynder på quichen. Lav tærte dejen aftenen før, da den skal afkøle i køleskabet i mindst 2 timer, inden den skal rulles ud og for-bages (næste trin).

  Rul den afkølede tærte dej ud: På en meldrysset overflade ruller du en af de afkølede dejkugler ud (gem den anden tærtebund til en anden opskrift). Drej dejen en kvart omgang efter hver rulle indtil du har en cirkel på 30 cm i diameter. Placer dejen forsigtigt i en 9-tommer tærteform og pres dejen på plads med fingrene, så den er helt jævn. For at lave en smuk kant, trimmer jeg ikke overskydende dej, men folder den resterende dej tilbage over kanten og bruger mine hænder til at forme kanten til en rand rundt om tærten. Brug en gaffel eller fingrene til at krølle kanterne. Stil tærtebunden i køleskabet i mindst 30 minutter og højst 5 dage. Dæk tærtebunden med plastfolie, hvis den køler længere end 30 minutter.

  Mens du afkøler tærtebunden, forvarmer du ovnen til 375 ° F (190 ° C).

  For-bag tærte bunden: Fór den afkølede tærtebund med bagepapir og fyld med tærtevægte eller tørrede bønner. Sørg for, at vægtene fordeles jævnt rundt om tærteformen. Bag, indtil kanten af dejen begynder at tage farve, ca. 15-16 minutter. Tag tærten ud af ovnen og fjern forsigtigt bagepapiret (med vægte) fra tærten. Lav huller rundt i den nederste del af tærtebunden med en gaffel. Sæt tærtebunden i ovnen igen. Bag i yderligere 7-8 minutter, indtil bunden af tærtebunden kun lige er begyndt at tage farve. Tag fra ovnen og sæt til side. (Tærte bunden kan stadig være varm, når du hælder fyldet i. Du kan for-bage bunden op til 3 dage før. Dæk afkølet bunden stramt til og opbevar i køleskabet, indtil den er klar til at blive fyldt.)

  Reducer ovntemperaturen til 350 ° F (177 ° C).

  I en stor skål med et håndholdt eller stående mixer udstyret med piskeris, piskes æggene, fuldfed mælk, fløde, salt og peber sammen på høj hastighed, indtil de er helt blandet, ca. 1 minut. Pisk i fyldet, og hæld blandingen i tærtebunden.

  Bag quichen, indtil midten næsten er sat, ca. 45-55 minutter. Pas på, at det ikke over-bages. Brug en tærtekrave for at undgå at kanten af tærtebunden bliver alt for mørk. Lad quichen køle i 15 minutter. Top, hvis ønsket, quichen med valgfrit fyld før servering i skiver. Du kan også lade quichen køle helt ned, før den serveres - den er fantastisk ved stuetemperatur!

  Denne quiche er også god til overs! Dæk tæt til og opbevar i køleskabet i højst 4 dage.

  Bemærkninger

  Forberedelse& Opbevaring: Tærte dejen kan forberedes i forvejen og opbevares i køleskabet i op til 5 dage eller i fryseren i op til 3 måneder. Du kan også for-bage tærtebunden først. Se i slutningen af trin 2. For at fryse, afkøler bagt quiche helt og dæk det tilstramt med et par stykker bagefolie, og frys i op til 3 måneder. Tø i køleskabet eller på køkkenbordet, og bag derefter ved 350 ° F (177 ° C) i 20-25 minutter.

  Special værktøj (affiliate links): 9-tommer tærteform | Tærtevægte | Elektrisk Mixer (Håndholdt eller Stående) | Piskeris | Tærtekrave"

  Tærtebund: Begge tærtebundsopskrifter giver to bunde. Du har kun brug for én bund til denne tærte, så frys den anden halvdel ned til senere brug.

  Mini Quiche: Her er min opskrift på mini quiche og instruktioner.

  Hel Mælk og Fløde: Brug denne kombination for bedste smag. Hvis det ønskes, kan du bruge 1 kop half-and-half i stedet.

  Ost: Nogle favoritter inkluderer fetaost, gedost, cheddarost, hvid cheddarost, schweizisk ost og gruyere.

  Tilføjelser: Tilføj op til 2 kopper tilføjelser, inklusive grøntsager og kød / skaldyr. De fleste quiche-tilsætningsstoffer bør være for-kogte og kan stadig være varme, når de blandes i æggemassen. Dup tørre inden blandning. Se blogindlægget for mere information.

  Tilsat Salt: Reducer eller udelad salt, hvis dine tilføjelser og ost er særligt salte. For eksempel tilføjer jeg ikke engang salt i de 3 opskrifter, der er anført i den næste note!

  Quiche Opskrifter: Udelad tilsat salt, og pisk derefter disse ingredienser i trin 4. Krabbe, Old Bay og Gruyere: 1 og 1/2 kopper frisk jumbo lump krabbekød (det sælges som "frisk", men det er altid for-kogt), 1 kop revet gruyere ost, 1/2 tsk Old Bay Seasoning og lidt hot sauce. Bacon, Hvid Cheddar og Scallion: 6-8 kogte og smuldrede baconskiver, 1 kop hvid cheddarost og 3 spsk hakket løg. Skinke, Spinat og Feta: 1 kop kogt og skåret skinke, 3 kopper hakket frisk spinat (steg i et par minutter med en dråbe olivenolie over medium varme), og 1 kop smuldret feta ost.

  Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings
  Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings

  1. IntroduktionVelkommen til vores artikel om, hvordan man tilbereder frosne dumplings! Hvis du nogensinde har været på en asiatisk restaurant eller besøgt et madmarked, har du måske set eller smagt disse dejlige små retter med fyld. Men hvad med når du har nogle frosne dumplings i fryseren –

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-03 00:23:59
  Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide
  Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide

  1. IntroduktionVelkommen til vores guide om, hvordan man tilbereder jackfruit Er du nysgerrig på at prøve noget nyt i dit køkken? Så skal du helt sikkert overveje at tilberede jackfruit! Jackfruit er en utrolig alsidig frugt, der kan bruges som et spændende alternativ til kød i forskellige retter.

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-02 00:40:08
  Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde
  Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde

  1. Introduktion Har du nogensinde åbnet en dåse majs og undret dig over, hvordan du kan tilberede den på den mest lækre måde? Frygt ikke, for vi er her for at hjælpe dig med at fremtrylle en saftig og velsmagende ret med denne allerede praktiske ingrediens! Uanset om du ønsker at tilføje noget

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-02 00:15:49
  Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret
  Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret

  1. IntroduktionKlar til at prøve noget nyt i køkkenet?Er du nysgerrig efter at prøve noget anderledes og ekstraordinært? Har du hørt om "rullepølse" og "brændende kærlighed", men ønsker stadig at udforske flere danske kulinariske oplevelser? Så er dette den perfekte opskrift til dig! Vi skal

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-01 00:25:44
  Showing page 1 of 5

  VyCook.com is where people can learn all about cooking. With 2M+ keywords, all about flavor, ingredients, recipes, and so on is here!

  VyCook.com - Since 2022

  25 Constitution Way, Woburn, Massachusetts, US

  Contact Us!

  Facebook|   Twitter Pinterest  

  Email: [email protected]

  Phone: (339) 927-9405

  Gen in 0.1891 secs