Pizza Ruller i luftfrituregryden

Denne hjemmeside kan indeholde tilknyttede links og reklamer, så vi kan levere gratis opskrifter. Læs Fortrolighedspolitikken.

Spring den slatne pizza-rulle over og forvandl frosne pizza-ruller til sprøde pizza-ruller på ingen tid!

At bruge en luftfrituregryde til at lave gyldenbrune pizza-munde giver de bedste resultater (bortset fra hjemmelavede pizza-ruller selvfølgelig). Ikke alle har tid til at lave et måltid fra bunden hver aften, og personligt kan det være overvældende og udmattende.

Luftfrituregryden er en af mine foretrukne måder at lave mini-pizza-ruller på og et sandt familiefavorit. Pizza-ruller er utroligt lækre snacks, og selvom en nem hjemmelavet opskrift måske er noget for dig i fremtiden, eliminerer luftfritureovnen behovet for en bageplade, bagepapir og en masse rod.

air fried pizza rolls

Uanset om du har en Ninja Foodi eller et andet mærke af luftfrituregryde, er der ingen tvivl om, at luftfrituregryden gør appetitvækkere, snacks og middag utroligt nemt. At holde mad sprød og knasende med varme og lækre fyldte centre er hovedattraktionen ved luftfritureopskrifter. Luftfrituregryder kan nemt forvandle kyllingenuggets, tiloversblevne pommes frites fra restauranten og mozzarella-sticks fra slatne og frosne til lækre på halvdelen af rodet og halvdelen af tiden i forhold til traditionel ovnbagning.

Ingen hjemmelavet dej, pizzamel eller dybstegning (eller hjemmelavede pizza-ruller overhovedet) er nødvendig for at komme i gang med hurtige måltider på skoleaftener. Du skal blot tage dine foretrukne frosne pizza-ruller fra supermarkedet (vi kan godt lide Totino's pizza-ruller) og din foretrukne dyppesauce (vi anbefaler stærkt pizzasauce eller marinara-sauce) og gør dig klar til at spise!

Det er vigtigt at finde en luftfritureopskrift på pizza-ruller, der er blevet testet (og vores er), for at undgå det store udbrud af fyld, der kommer ud af skallen. Dette kan også ske med andre fødevarer, som f.eks. luftfriture mozzarella-sticks, og ingen vil have en tom skal og en klæbrig sauce over hele luftfriturekurven.

Se venligst nedenfor, hvilken tilberedningstid og temperatur der er bedst til at tilberede pizza-ruller.

Luftfrituregryden, der bruges i denne opskrift på frosne Totino's pizza-ruller, er Ninja Foodi. Ninja Foodi refererer til en luftfriturekurv som en "luftkripskurv", men betyder det samme, når man læser instruktioner. Som en sidebemærkning kan enhver anden luftfrituregryde også bruges (for eksempel er Cosori luftfrituregryde også populær) til dette og alle mine nemme luftfritureopskrifter her på Saltyside Dish.

Skal luftfrituregryden forvarmes?

JA! Forvarm luftfrituregryden i 5 minutter ved 360 grader. Hvis du springer forvarmningen over, vil timingen være forkert i luftfritureenheden, og det kan kræve ekstra minutter for at få den ønskede sprødhedsniveau.

air fryer pizza rolls in air fried basket

Frosne Cheese eller Pepperoni Pizza-Ruller: Totino's 24-ounce pakke indeholder 50 ruller, og 1 portion er 6 ruller. Luftfriturekurven i Ninja Foodi vil passe ca. 18 pizza-ruller i et lag, men andre større luftfriturebakker kan rumme flere, og mindre rummer færre.

Min absolutte foretrukne måde at spise disse lækre appetitvækkere på er at tage de sprøde luftfriture-pizza-ruller og overhælde dem med smør, hvidløg og parmesan, som vi gjorde i opskriften Garlic Parmesan Pizza Rolls. Du kan også bare drysse lidt hvidløgspulver eller ekstra fyld på, f.eks. lidt revet ost, for at give retten mere smag.

 • Placer pizza-rullerne i luftfriterens kurv i et enkelt lag. Du behøver ikke nogen oliespray.
 • Opvarm i 5-6 minutter ved 360 grader. Du kan lade dem stege lidt længere, hvis du ønsker en ekstra sprød skorpe og meget sprøde pizza-ruller, men du skal tjekke efter omkring et minut, da pizza-rullerne kan blive overophedede og begynde at sprænge tomatsovs ud. Det samme sker, hvis du overkoger mozzarella-stænger i luftfritteren. Gentag i portioner, indtil du har tilberedt det ønskede antal frosne pizza-ruller i luftfritteren.
 • Server straks med en dip sauce som ekstra pizzasoße, ranch-dressing eller marinara. Luftstegte pizza-ruller smager godt alene, men en sauce til at dyppe dem i tager dem til næste niveau.
 • Opbevar rester i en lufttæt beholder og varm dem op igen for at nyde denne lækre snack en gang til.
 • frozen air fryer pizza rolls to crispy in air fryer

  Der er mange måder at nyde luftfrittermodeller som Ninja Foodi på!

  De gør livet nemmere (og renere i køkkenet), uanset om du vælger noget hjemmelavet som Ninja Foodi macaroni and cheese, arbejder med en lækker luftstegt forret som tiktok luftfriteret babybel ost eller gør helligdage nemmere med traditionelle opskrifter som Ninja Foodi majscasserole.

  Luftfritter kan også nemt lave tortillachips og kan hjælpe med hurtige luftfriterede Oreo fyldte beignets på få minutter.

  Bedste dip sås til pizza-ruller

  Ranch – Jeg elsker at bruge ranch dip, fordi dens cremede og syrlige smag passer godt til de fleste madretter. Det er perfekt at dyppe pizza-ruller i.

  Marinara – Denne klassiske italienske pastasauce passer perfekt til pizza-ruller. Tilføj bare nogle friske basilikumblade, hvis du har dem.

  Ekstra pizzasoße – Lidt går langt med pizza-ruller. Tilføj et par dråber af din foretrukne pizzasoße fra glasset på toppen af hver rulle før tilberedning.

  Salsa Verde - Hvis du foretrækker mexicanske smagsvarianter, så prøv salsa verde i stedet. Den krydrede og velsmagende kombination gør den til en af mine favoritter.

  Honningssennepsdip - For dem der ikke har noget imod søde smage, er honningssennep et andet godt valg.

  pizza roll in a dipping sauce

  Hvis du prøver denne opskrift, så efterlad en anmeldelse i kommentarsektionen - Din anmeldelse hjælper andre og bliver værdsat. Sørg for aldrig at gå glip af en ny tilbehørsopskrift ved at følge os på Pinterest og tilmelde dig vores opskrifts-email-liste!

  Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings
  Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings

  1. IntroduktionVelkommen til vores artikel om, hvordan man tilbereder frosne dumplings! Hvis du nogensinde har været på en asiatisk restaurant eller besøgt et madmarked, har du måske set eller smagt disse dejlige små retter med fyld. Men hvad med når du har nogle frosne dumplings i fryseren –

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-03 00:23:59
  Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide
  Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide

  1. IntroduktionVelkommen til vores guide om, hvordan man tilbereder jackfruit Er du nysgerrig på at prøve noget nyt i dit køkken? Så skal du helt sikkert overveje at tilberede jackfruit! Jackfruit er en utrolig alsidig frugt, der kan bruges som et spændende alternativ til kød i forskellige retter.

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-02 00:40:08
  Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde
  Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde

  1. Introduktion Har du nogensinde åbnet en dåse majs og undret dig over, hvordan du kan tilberede den på den mest lækre måde? Frygt ikke, for vi er her for at hjælpe dig med at fremtrylle en saftig og velsmagende ret med denne allerede praktiske ingrediens! Uanset om du ønsker at tilføje noget

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-02 00:15:49
  Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret
  Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret

  1. IntroduktionKlar til at prøve noget nyt i køkkenet?Er du nysgerrig efter at prøve noget anderledes og ekstraordinært? Har du hørt om "rullepølse" og "brændende kærlighed", men ønsker stadig at udforske flere danske kulinariske oplevelser? Så er dette den perfekte opskrift til dig! Vi skal

  Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
  Posted: 2023-08-01 00:25:44
  Showing page 1 of 5

  VyCook.com is where people can learn all about cooking. With 2M+ keywords, all about flavor, ingredients, recipes, and so on is here!

  VyCook.com - Since 2022

  25 Constitution Way, Woburn, Massachusetts, US

  Contact Us!

  Facebook|   Twitter Pinterest  

  Email: [email protected]

  Phone: (339) 927-9405

  Gen in 0.2485 secs