Sådan tilbereder du Arborio-ris

Table of contents

Sådan tilbereder du Arborio-ris på Instant Pot eller komfuret eller i en langsomt tilberedende gryde er her. Fluffy hvid ris tilberedt på tre forskellige måder. Server det som en fedtfattig tilbehør, der naturligt er glutenfri til ethvert måltid.

How to Cook Arborio Rice

At tilberede arborio-ris kræver lidt præcis måling for at lykkes. Hvis der ikke er nok væske, bliver risene ikke så møre, og det ville være katastrofalt. Du kan bruge denne forholdsmetode til at lave det perfekte trykkogte ris (som er den bedste metode) eller andre metoder, som vi vil tale om senere. (der forekommer tilknyttede links)

Vi vil fokusere på trykkogeren, fordi dette er den bedste metode til alle typer ris. Vi har allerede delt jasmine rice Instant Pot stil, almindelige lange kornsorter og nu denne her, så vidt det gælder den hvide type ris. Det er normalt den mest populære, hurtigste og billigste. Du vil gerne følge anvisningerne i opskriftskortet nedenfor for denne metode.

Du kan også tilberede brun ris i trykkogeren i samme gryde til en anden tid. Som sagt tager det temmelig lang tid, men det er meget sundere. Med skallen intakt er der mere fiber, men det har også en stærkere smag og er mere tørt.

FØRST – Du bør tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev, så du får nye indlæg sendt til din e-mail to gange om ugen og aldrig går glip af noget! Lad os nu starte med nogle grundlæggende tips:

star wars instant pot

Til referencer, dette er trykkogeren (6 liter) jeg har og bruger til alle mine opskriftskreationer.

What is the water ratio for Arborio rice

Uanset om du bruger en IP, Foodi eller laver dette som en nem Crockpot Express opskrift, vil du bruge det samme forhold og samme tid. Typisk bruger du omkring 2:1 og med en lille variation på 1/4 kop for hver variant.

1 c arborio-ris, 1 3/4 c vand eller bouillon.

Hvis du vil vide, hvor lang tid ris tager at tilberede på tre andre måder kan du også læse dette indlæg. Prøv dem alle og se, hvilken der er din favorit!

Vi spiser meget af denne kornsort. Jeg voksede op på Hawaii, hvor det var en grundpille, som man spiste dagligt. Med det sagt vil jeg sige, at jeg er MEGET omhyggelig, når det kommer til, hvordan det ender med at smage. Hvis man bruger en ris-koger, kan den blive tør, medmindre du køber en dyr model. En Instant Pot fungerer generelt meget bedre, hvis du spørger mig.

Du kan spraye indersiden med olivenolie for at gøre rengøringen lettere. Tilsæt ris og vand (eller bouillon) i Instant Pot. Rør sammen. Kog ved højt tryk i 5 minutters tid og lad dampen frigøre sig naturligt i 5 minutter. Skru derefter hurtigt op resten. Rør i kogt ris, tilsæt smør, salt og peber, parmesanost, hvis du kan lide det, og server.

Lad os nu tale om det store spørgsmål; at skylle eller ikke skylle. Hvis du vil gøre det helt traditionelt, ville du helt sikkert gøre det. Jeg vil fortælle dig, at jeg ikke gør det, og der er en grund til det. Hvis du skylle risene, vil det fjerne det hvide pulveragtige stof på ydersiden af ​​hver korn. Hvis du fjerner det, vil kornene blive mere adskilte, når de er færdige.

Personligt kan vi lide klæbrig ris, så hvis du springer dette trin over, får du det mere som restauranterne giver dig. De plejer typisk at give dig sushi ris, som er dyrere, men du vil komme en del tættere på den konsistens uden det tilføjede vand i begyndelsen.

Forholdet er 1:1,5 for at opnå fluffighed og den rigtige konsistens. Så du vil kombinere 1,5 kopper vand eller bouillon med 1 kop ris i din gryde. Bring det i kog, rør en gang, dæk derefter med låg og lad det simre i 20 minutter, indtil det er mørt.

Forholdet mellem vand og ris vil være 2:1 til denne metode. Det betyder 2 kopper vand per kop ris. Tilsæt det i en gryde på komfuret. Bring vandet i kog og rør dine korn i. Dæk med et låg, skru ned for varmen og lad det simre i ca. 20 minutter, eller indtil alt vandet er absorberet. Rør rundt med en ske og server.

Okay, så denne rissort har et højt indhold af stivelse, hvilket betyder, at uanset hvilken metode, du bruger, vil risene være mere klæbrige end lange ris, for eksempel. Hvis du aldrig har lavet Crockpot-hvid ris før, fungerer det overraskende godt. Til sidst, når al vandet er absorberet, kan du drysse 1/2 kop revet parmesan på toppen og lade det smelte, hvilket er fantastisk.

For at lave det mere til en italiensk ret kan du bruge lidt krydderier og hakket persille på toppen. Server med grillet kylling og et glas hvidvin - og OH MY. Prøv det af og lad os vide, hvad du synes om denne ret.

Og så lad os bevæge os over til dessertmulighederne. Med vores Crockpot-risgrød tror jeg, det er bedst at bruge Minute ris, ikke denne type. Jeg har en opskrift, der fungerer rigtig godt med et par forskellige varianter og tager mindre end 30 minutter at lave. Det er vores Instant Pot risgrød. Den er helt fantastisk!!

Jeg vil sige, at ris aldrig vil være det samme som når de lige er kogt, aldrig. Den eneste måde at redde dem en smule på, er ved at køle dem ned, flytte dem til en frysepose og suge al luften ud. Sæt dem i køleskabet natten over og genopvarm inden for 24 timer, ikke længere. Du vil gerne overføre dem til en mikrobølgeovnssikker skål, dryppe med 2 spsk bouillon og varme op i 1 minut, omrører efter halvdelen af tiden.

How to Cook Arborio Rice

E-mail opskrift her. Print her. Pin her.

Sådan Koger Du Arborio Ris

Her finder du opskriften på, hvordan du koger Arborio ris i en Instant Pot, på komfuret eller i en slow cooker. Fluffy hvide ris kogt på tre forskellige måder som en sidedisk. Kursusforret, sidedisk Køkken kinesisk, japansk, koreansk Nøgleord arborioris, crockpot express, instant pot, ninja foodi, trykkoger, hvide ris 1 c arborioris1 3/4 c vand eller bouillon.

Tilsæt ris og vand (eller bouillon) sammen i Instant Pot. Rør sammen. Kog under højt tryk i 5 minutter og lad dampen frigive sig selv i 5 minutter. Derefter frigiv resten. Mængde pr. Servering (1 oz) Kalorier 239 Kalorier fra Fedt 3 * Procentuelle dagsværdier er baseret på en diæt på 2000 kalorier.

Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings
Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings

1. IntroduktionVelkommen til vores artikel om, hvordan man tilbereder frosne dumplings! Hvis du nogensinde har været på en asiatisk restaurant eller besøgt et madmarked, har du måske set eller smagt disse dejlige små retter med fyld. Men hvad med når du har nogle frosne dumplings i fryseren –

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-03 00:23:59
Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide
Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide

1. IntroduktionVelkommen til vores guide om, hvordan man tilbereder jackfruit Er du nysgerrig på at prøve noget nyt i dit køkken? Så skal du helt sikkert overveje at tilberede jackfruit! Jackfruit er en utrolig alsidig frugt, der kan bruges som et spændende alternativ til kød i forskellige retter.

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-02 00:40:08
Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde
Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde

1. Introduktion Har du nogensinde åbnet en dåse majs og undret dig over, hvordan du kan tilberede den på den mest lækre måde? Frygt ikke, for vi er her for at hjælpe dig med at fremtrylle en saftig og velsmagende ret med denne allerede praktiske ingrediens! Uanset om du ønsker at tilføje noget

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-02 00:15:49
Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret
Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret

1. IntroduktionKlar til at prøve noget nyt i køkkenet?Er du nysgerrig efter at prøve noget anderledes og ekstraordinært? Har du hørt om "rullepølse" og "brændende kærlighed", men ønsker stadig at udforske flere danske kulinariske oplevelser? Så er dette den perfekte opskrift til dig! Vi skal

Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
Posted: 2023-08-01 00:25:44
Showing page 1 of 5

VyCook.com is where people can learn all about cooking. With 2M+ keywords, all about flavor, ingredients, recipes, and so on is here!

VyCook.com - Since 2022

25 Constitution Way, Woburn, Massachusetts, US

Contact Us!

Facebook|   Twitter Pinterest  

Email: [email protected]

Phone: (339) 927-9405

Gen in 0.0999 secs