Sprød grillede makreller med hvidløg og citron - et sundt familiemiddag.

Gå til opskriften - Udskriv opskriften

Vi elsker den sprøde, røgede skind og saftige, velsmagende kød i denne lækre grillet makrel. Pålæsset med Omega 3, er det en sund yndlingsfamiliemiddag.

Først vil jeg gerne undskylde for de substandard billeder, der ledsager denne opskrift på grillet makrel. Jeg har lavet denne hvidløgsgrillede makrel flere gange for nylig og formået ikke at få et rigtig godt billede på nogen af ​​dele anledninger. Mest fordi vi ikke ønsker at vente på at tage fotografier af den, når vi kunne spise den!

grilled mackerel with garlic & lemon.

Hele familien elsker denne enkle grillede makrelret med dens sprøde, røgede skind og saftige, velsmagende kød. Det er så nemt at lave og virkelig lækkert! Og selvfølgelig fantastisk sundt, da makrel er en olieret fisk og fuld af Omega 3-fedtsyrer.

Udover Omega 3 er makrel også en god kilde til vitamin B12 såvel som niacin, jern, vitamin B6, riboflavin, magnesium, fosfor, folat og selen. Studier har vist, at regelmæssigt indtagelse af olieret fisk som makrel potentielt kan forbedre dit hjerte-kar-sundhed, reducere inflammation og mindske din risiko for kræft og gigt. De kan endda nedsætte risikoen for aldersrelateret kognitiv tilbagegang.

grilled mackerel with garlic & lemon.

NHS anbefaler at spise en portion olieret fisk som makrel ca. en gang om ugen som en del af en sund diæt.

Andre former for olieret fisk, du måske ønsker at tilføje til din diæt inkluderer:

Havkat (inklusive kippers, krydrede havkat og schmaltz-havkat)SardinerAnsjoserLaks (inklusive røget laks og dåset laks)ØrredTunUdover dens imponerende afgørende når det kommer til ernæring, er makrel også forholdsvis billig sammenlignet med nogle andre fisk. Så denne grillede makrel er en budgetvenlig middag såvel som en sund en!

Jeg kan lide at holde det enkelt, da makrel har en lækker smag på egen hånd. Jeg bruger kun citron og hvidløg til at forbedre den naturlige smag og gøre det til en nem og velsmagende fiskeret.

Ingredients for making grilled mackerel - mackerel fillets, fresh lemon juice, olive oil, garlic, salt and pepper.

For at lave denne lækre grillede makrel selv, skal du kun bruge:

  Frisk makrelfileter - selvfølgelig!CitronsaftOlieOlivenolieHvidløgSalt og peberPlus hakket persille og citronbåde til servering, hvis du vil.

  Som du kan se på det (forfærdelige) billede ovenfor, tilberedte jeg disse grillet makrel i en støbejernsgrillpande på komfuret. Du kan dog også tilberede dem udendørs på grillen, hvis det britiske vejr tillader det. Makrelfileterne kan være ret ømme, så jeg vil anbefale at bruge en barbecue fiskeholder eller noget lignende for at forhindre, at de går for meget i stykker.

  grilled mackerel with garlic & lemon.

  Jeg serverer disse dejlige grillede makrel-stykker drysset med hakket persille og lidt friskpresset citronsaft - frisk og sprudlende!

  De kræver ikke meget andet tilbehør. Måske lidt sprødt brød og smør og en simpel, frisk salat? Den "israelske chopped vegetable salad" er ideel da den skarpe, citron-agtige dressing passer perfekt til fisken og skærer igennem olien. Så nemt!

  Jeg er sikker på, at vi vil spise dette flere gange inden sommeren er forbi, så jeg vil blive ved med at prøve at tage et godt billede. Enhver undskyldning for at spise det igen!

  We love the crispy, smoky skin & juicy, flavourful flesh of this delicious grilled mackerel. Packed with Omega 3, it's a healthy family favourite dinner.

  Hvis du vil have lækre, nemme og familievenlige opskrifter ligesom denne direkte i din indbakke, skal du blot klikke her og tilmelde dig. (Selvfølgelig vil jeg aldrig give din e-mailadresse videre til nogen.)

  Andre fiskenudelsesopskrifter, du måske nyder, inkluderer denne lækre hake med karamelliserede løg, timian og røget paprika, eller denne simple dorade med urter og citron.

  grilled mackerel with garlic & lemon.

  Hvis du leder efter opskrifter med olieholdig fisk, hvad med:

   Jeg linkede denne opskrift op med Eating Al Fresco.

   Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings
   Sådan laver du frosne dumplings: En guide til tilberedning af frosne dumplings

   1. IntroduktionVelkommen til vores artikel om, hvordan man tilbereder frosne dumplings! Hvis du nogensinde har været på en asiatisk restaurant eller besøgt et madmarked, har du måske set eller smagt disse dejlige små retter med fyld. Men hvad med når du har nogle frosne dumplings i fryseren –

   Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
   Posted: 2023-08-03 00:23:59
   Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide
   Hvordan man tilbereder jackfruit: En omfattende guide

   1. IntroduktionVelkommen til vores guide om, hvordan man tilbereder jackfruit Er du nysgerrig på at prøve noget nyt i dit køkken? Så skal du helt sikkert overveje at tilberede jackfruit! Jackfruit er en utrolig alsidig frugt, der kan bruges som et spændende alternativ til kød i forskellige retter.

   Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
   Posted: 2023-08-02 00:40:08
   Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde
   Sådan tilbereder du dåse majs på den bedst mulige måde

   1. Introduktion Har du nogensinde åbnet en dåse majs og undret dig over, hvordan du kan tilberede den på den mest lækre måde? Frygt ikke, for vi er her for at hjælpe dig med at fremtrylle en saftig og velsmagende ret med denne allerede praktiske ingrediens! Uanset om du ønsker at tilføje noget

   Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
   Posted: 2023-08-02 00:15:49
   Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret
   Sådan laver du svinemaver til en autentisk dansk ret

   1. IntroduktionKlar til at prøve noget nyt i køkkenet?Er du nysgerrig efter at prøve noget anderledes og ekstraordinært? Har du hørt om "rullepølse" og "brændende kærlighed", men ønsker stadig at udforske flere danske kulinariske oplevelser? Så er dette den perfekte opskrift til dig! Vi skal

   Author: Ariana Crowell Author: Ariana Crowell
   Posted: 2023-08-01 00:25:44
   Showing page 1 of 5

   VyCook.com is where people can learn all about cooking. With 2M+ keywords, all about flavor, ingredients, recipes, and so on is here!

   VyCook.com - Since 2022

   25 Constitution Way, Woburn, Massachusetts, US

   Contact Us!

   Facebook|   Twitter Pinterest  

   Email: [email protected]

   Phone: (339) 927-9405

   Gen in 1.7267 secs